Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2008 leon 1,6 - lpg taktırmayı düşünüyorum marka,fiyat ve önerilerinizi bekliyorum...

rıdvan36

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ara 2012
Mesajlar
46
Yaş
33
malum değerli arkdaşlar benzin aldı başını gidiyor.araçta fazla yakıtığı için tüp taktırmayı düşünüyorum ama aracıma kıyamıyorum.varmı bildiğiniz orta yollu motora zararı olmayan,çekişten düşürmeyen iyi bi marka.kullanan arkdaşlarım tavsiyesi daha önemli benim için ...
 
forumda bi çok konu var bununla ilgili kesinlikle ehil yerlerde yaptırman daha iyi olacaktır marka önemi ise bunun ardından gelir :eek:key:
 
ben beylikdüzünde oturuyorum bu taraflarda varmı bildiğinz bi yerler ?
 
benim yok ama arkadaşların tavsiyesi olacaktır :eek:key:
 
Bende hiç taktırmadım ama forumda kullanan çok arkadaş var muhakkak yardımcı olacaktır...
 
Marka ne olursa olsun Ustan adam gibi bir usta olsun montaj ne ladar iyiyse o kadar sıhatli kullanırsın
 
Aynı dertten ben de muzdaripim ve seninle aynı bölgede oturuyorum ve hergün Taksim'e geliyorum. Bu Aygaz'ın kampanyasına katılan bazı yerler var. Esenyurt Fatih Sanayi'de sanırım Dünya LPG idi. Deneyen var mı bilmiyorum ama ben bu hafta Atiker veya BRC düşünüyorum. Arkadaşların dediği gibi çok uzun süren bir araştırmadan sonra kıyamadığım aracıma maalesef yakıt nedeniyle kıyacağım. Ayrıca sen bu hafta yaparsan bu işi buradan haber et konuşup nerede daha iyi usta var araştırıp orada yaptıralım işlemleri. Motorlar konusunda sıkıntı yok en uyumlularından biri 1.6 8V motorlar. Ücret konusunu düşünmüyorum umarım sıkıntı yaratmaz yine buradan paslaşırız.
 
beykent sanayidede var arkadaşım bu aygazla anlaşmalı olan bayi.oraylada konuşmak lazım.bende birilk sanayi sitesinde bi yer buldum brc takıyor adamın 3 bayisi var iyi bi yer olduğunu duydum ama brcler rolantide çalışırken çıt çıt die bi ses yapıyomuş acaba her araçta yapıyomu bunu?
 
beyler bende biraz sonra gidip biyerlerle görüşecem ümraniye dudullu kadıköy civarında bildiğiniz iyi bir lpg ustası varsa acil yardım istiyorum..özellikle hadesten cevap bekliyorum kendisi ustaymış sanırım nerede çalışlıyor net adresiniz bilen var mı???
 
Geri
Üst Alt