Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2008 Honda City 1.4 elite otomatik ??

cgty18

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Nis 2012
Mesajlar
60
Yaş
35
2001 model golf4 manuel aracımız var, ve yakın bir tanıdıgımız aracını satıyori arac: HOnda City 1.4 elite otomatik, 17.000 de, arac cok temiz ..

fiyat konusunu konusmadik, suan bilmek istedigim ,

BU arac nasildir ? otomatik olusu nasildir ? yanı golf4 ü satıp bu aracı almak mantiklimidir?

kendi aracımızzdan memnunuz,ama cok engin ve artık yaslandi, onumuzede boyle kelepir bir arac cıkınca, acaba alsakmi dedik ?

yorumlarınız ve yardımlarnızı bekliyorum..
 
Hiç Kıpraşma Bence Aracın zaten güzel ve bitmek tükenmek bilmeyen bir hitler motoru var ve efsane kasa değmez derim:eek:key:
 
city inin şanzumanı iyidir bi sıkıntı yaşatmaz ama geri kalan hiçbişeyi golf e benzemez
bide alsan alınmaz satsan satılamz bi piyasası var malesef.
honda bayileri bile satarken tavsiye etmedikleri bi araç
golf iyidir iyi . sorun çıkartmıyosa golf e devam derim.
 
yok illa golfu satacağım dersen haber ver bizede golf 4 lağzım...
 
arbanın motorunu hızını alınıp alınmamasını bi kenara bırak o şekilde bi arabayı hayatta golf'le değişmem city'yi yolda gorunce kufur edıyorum para mı verılır bu arabaya dıye :D
''
 
Arkadaslar hani lastikleri biraz iceride camurluktan o kasadan bahsediliyorsa simdiya kadar hatta bundan sonra bile honda oyle bir hata asla yapmayacaktir o nasil dizayn yahu oyle hersey marka degil yahu sirf honda diye alinacaksa bence hataaaa. Hemde golf un yerine buyuk hataa tabii bu benim fikrİm
 
Geri
Üst Alt