Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2008 cupra yorumları...

o menzil bilgisine pek takılmayın arkadaşlar. istasyona gelmeden önce seri kullanmışsınızdır düşük görünüyordur bir müddet gaza basmadan gidin direkt yükselir o tecrübe ile sabit :)
sonuçta o değeri belli aralıklarla o aralıktaki anlık tüketim verisini kullanarak hesaplıyor. 0 göstermeside sayısal bir yazılım hatası bence :)
yok değişkenlik durumundan sonra zaten dediğim olay 0 a iniyor ibrede zaten 0 gözüküyor.farkındayım seri kullanımda 20-30-50 çat çat iniyor :) merak ettiğim yawaş gitsem acaba en fazla kaç km gidebileceğim demekki 25-30 km civarında gidilir demekki.denemek lazım bidon yedek alıp :D

Timur'um daha geçenlede Taksim'den döndüm gece marşa bastığımda 0 gösteriyodu..ordan eve geldim gece üstüme para yoktu benzini sabah aldım..herhalde 15-20km vardır Taksim-Bostancı..yolda da kalmadım benzini de aldım ertesi sabah..velakin..
0 gösterdikten sonra en az 10km gazladığımı biliyorum bi kaç defa yine yolda kalmamıştım araçta tekleme vs. de yoktu..0 yazdıktan sonra bence en az 2L benzin sorunsuzca yakılmak için depoda bekliyo oluyo..

bende işte 10 km gittim fazla gitmeye ceseret edemedim sonuçta rezil olmak var :D

neyse konuyu saptırmayalım depo ve yol bilgisayarı denince sormak istedim sadece ;)
 
60 lt bende çok alırdım uzun yola çıkmadan önce ama artık tabanca atınca kestiriyom. Bu dolu depoyla menzil durumunu ben sevemedim, bide devletimin 2lik hacme ilgisinden de memnun değilim.

ama Cupra burdaki herkesin gibi benimde hayalim, koltuğa oturup gaza basınca ne devlet aklıma gelir ne tüketim eminim buna. Cupra bence keyif arabası olmalı, günlük kullanım için uzun menzilli düşük hacim bişey de olmalı.
 
abı su vergılerle bızı opmeyı kesseler ne hacımler kullanırızda....

bu arada sımdı depoyu doldurdum tabanca 49.5 te attı bıraktım..
 
bugün fulleyemedim 50 liralıkla idare ediyor şimdilik :) bakalm yarın fullerim inş :D
 
Geri
Üst Alt