Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2008 cordobadaki bu çıtırtı-tıkırtı sesi hakkında bilgisi olan var mı?

coccinea

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Eyl 2011
Mesajlar
238
Yaş
40
arkadaşlar mevsimin yaza döndüğü zamanlarda arka tarafta, arka camın yanındaki sağ direkten tıkırtı diyemeyeceğim daha çok çıtırtı tarzında bir ses geliyordu, yavaş yavaş arttı, hatta az şekilde sol direkten de gelmeye başladı. arkada oturanlar direkten geldiğini söylüyorlar. benzer bir sorun yaşayıp da sebebini - çözümünü bilen var mı acaba?
 
Walla aynısı benim sağ arka kapı içinde de var hoparlörden şüpheleniyodum okuduğum bi kaç konuda kapı açma kolundan geldiğini söylediler.. sonra dayanamayıp söktürdüm kablo sarkmışş güzelce yapıştırdık şimdi ses yok ama o çıtırtı sesleri genelde kablo yada plastik malzemelerden geliyor..
 
benzer bir ses benim aracımda da var, sol direğin içinden tıkırtı sesi mi geliyor, bağaj üstü malzemenin saca sürtünmesinden mi geliyor, daha bulabilmiş değilim :)
 
Beyler aracınızın plastik aksamına pamuk ile badem yağı sürün daaa
hava sıcak
 
tekli açılır koltuk titriyordu bnde de vardı o bakın derim sertce kapamayı yada kagıt falan sıkıştırmayı deneyin açıp
 
selim bahsettiğin sesten bendede var fakat benimki orta sağ direkten geliyor. iğrenç bir ses:kizgin:
 
Geri
Üst Alt