Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2007 ibiza sağ ayna arıyorum.. ve lütfen yıkatırken dikkat edin!!!

ayd

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Ara 2011
Mesajlar
39
Yaş
32
Arabayı daha yeni almıştım 1 hafta falan oldu dedim güzelce bi yıkatıyım götürdüm yıkamaya adam güzelce yıkadı neyse kurularken aynaları geriye doğru itti ve arasına hava tabancasıyla hava sıktı sular giderken sıçramasın diye bende mutlu oldum vay dedim adam iyi düşündü ama geriye itince taaakk diye saglam bi ses çıktı megersem adam iş yapıyım derken ortalıgı batırmış...adam arabanın aynayı hiç etti kapatıyorum kapatırken gene tak ediyo kapanıyo ama açılırken hiç durmuyo taa en geriye kadar açılıyo araçla paralel oluyo adam geri iterken durması gereken yerde durduran tırnağı kırmış sanayiye götürdüm elektrikciye tabi önce kaportacıda kapı içini ve aynayı söktürdüm daha sonra elektrkciye aynayı gösterdim tamir olmaz yenisini alıcan dedi yapacak bişey yok...

Velhasıl araçlarınızı yıkamaya verirken dikkat edin tembihleyin beyler kurularken böyle bişey yapmasınlar

2007 seat ibiza ayna arıyorum elektrikli ısıtmalı katlanan SAĞ ayna saygılar sadece iç mekanizması da olur galiba kapak ve aynasız
 
Katlanan ayna olmasaydı o kırılan plastik burç ve yayı temin ederdim sana ama aynan katlanabilirmiş...
 
İyi hoş da bunu kıran yıkamacının halletmesi doğru olanı değil mi? Sen şimdi bunu arıyorsun, masraf edeceksin, canını sıkıyor yoktan yere. Ne masrafının peşinde koşman lazım ne de aynanın. Bence..
 
adamla bir sürü kavga ettim adam ben kırmadım diyo çıkıyo işin içinden ispat da edemiyosun patronuyla konuştum adam o da yamuk insanlık kalmamışki.
 
Onun için arabyı yıkatırkende 3 e 5 e bakmıyorum tanıdığım abimin sonax bayisinde yıkatıyorum.geçende benm arabaya bitane jeep dokundu fındk göçüğü kadar göçtü sahibi bnmle 1 gün boyunca en iyi şekilde yaptırmaya çalıştı .
 
Ben olsam paşa paşa ödettirirdim o aynayı,ya harri ya marri:)
Geçmiş olsun bu arada..
 
nası ödettircen abi bi yol göster =)
 
aynısını benim sol aynaya yapmıslar.Kapanırken kapanıyor.Acılınca sona gidiyor.Elle olması gereken yere aldık. aynaları içe katlamıyoruz..
 
Geçmiş olsun. Malesef var böyle mallar. Ben de bir sefer petrole yıkama makinesine girmiştim, aracın içinde oturuyorum eşim ve çocuğumla. Makineye girmeden tam aynaları içerden kapatacağım, petrol çalışanı elini attı aynaya, itmek üzereydi içe doğru, bi bağırmışım, çıktım araçtan, herif elimde kalacaktı. Birkaç kişi böyle eliyle itmişti önceden, ayna açılıp kapanmayınca beynime kan sıçramıştı. Birkaç aç kapa yapmıştım " tak tak tak" vuruyordu içerden. Neyse ki düzeldi sonradan.
 
Geri
Üst Alt