Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2007 İbiza orjinal yaylar satılıktır...

dejavu_06

Kayıtlı Üye
Katılım
20 May 2010
Mesajlar
115
Spor yay taktığım için orjinalleri satışa sunuyorum arkadaşlar,ihitiyacı olan benimle iletişime geçebilir.
 
Bencede satma ama yay hakknda bilgi verrsen sevnirim konfor nasl cok sert oldumu nasil dustu acaba resim varmi merak ediyorum ?
 
Cevabinz icn tskkrler ön gomuldumu aracinz nedr? Tdi mi arkalar nasil dustu? Sekme varmi yoksa gusel yaylaniyormu ?
 
Cevabinz icn tskkrler ön gomuldumu aracinz nedr? Tdi mi arkalar nasil dustu? Sekme varmi yoksa gusel yaylaniyormu ?

Aracım 2007 TDI modeli.Şöyle söyleyeyim ; aslında tam istediğim gibi önler arkadalardan biraz daha fazla düştü.Arkalar ise araca kalabalık binildiğinde önlerle aynı hizaya geliyor.Sekme anlamında bir sorun yok,tabiki kasis,çukur vs. geçerken artık daha fazla özen göstermek gerekiyor.Biraz çukur avcısı olmak lazım yani.. :)

Satma konusuna gelince; ben spor yayları zaten uygun fiyata aldığım için aracın üzerinde vereceğim satarken.Yeniden sök-tak yapmak için bir dünya para vermektense daha mantıklı geliyor.Bu yüzdende orjınal yaylar evde fazlalık yapacağına bir işe yarasınlar dedim.
 
Geri
Üst Alt