Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006leon icin FR body kit veya cupra taMpon lazım

ErhanUyar

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Şub 2010
Mesajlar
439
Yaş
40
Uzun zamandan sonra herkese tekrar merhaba. Daha oncede 2.0 tfsi 185hp leon sahibiydim ve aracımı sattıktan sonra pek giremedim siteye. İslerimin yoğunluğundan dolayıda girememem sebep oldu. Şimdi tekrarda seat leon aldım ve biraz oynamak istiyorum. Body kit satacak olan arkadaslardan mesaj bekliyorum. Bu arada eski dostlarida görüp sohbet edersem baya mutlu olurum.
 
Nerdesin be erhan ben kayboldum sen buhar oldun görüşelim cumaya buluşmamız var kardeşim maltepe sahil............
 
teşekkür ederim hoş buldum. Valla dedimya işlerin yoğunluğu bizi yaşlandırdı :) İstanbulda olsam kesin gelirdim ama kısmet olursa yazın yine buluşmaya katılcam. engin abi inan o akşamki muhabbet unutulmaz. Aynısını tekrar bu yaza yaşamak isterim. cezmi abim hoş buldum. barış hoşbuldum. Bu arada bana 1 tane daha leon lazımda 1.4 TSI style 2010 - 2012 sanroof lu olcak. varmı böyle bir araç?
 
tekrar hoşgeldin. herkeste kaybolmuş toplanın millet
 
AERO kit satabilirim arkadasım saygılar...
 
Geri
Üst Alt