Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 seat ibiza s-rider satılık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

setnogrom

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ağu 2010
Mesajlar
4,744
Yaş
40
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-ibiza-2006-s-rider-masrafsiz-35870790/detay

2008 stylance aradığımı çoğunuz biliyorsunuz.Takas düşünebilirim üzerine farkını vererek.Sadece scw için fiyatı 19000dir diğer türlü zaten fiyatı 19500 altında düşünmüyorum resimlerde gözükmeyen şeyler var dikiz aynaları kapı direkleri arka spoyler 3M karbon fiber kaplıdır.Aracın masrafı yoktur.Teşekkürler.

xx
 
hayırlı satışlar ama bana sorarsanız bunu sattıktan sonra yeni ibizaya bakın artık bizim arabalar eski kasa oldu tabi bu benim nacizane fikrim herkesin tercihi farklıdır bende çok çok memnunum çevremdekilere tavsiye ediyorum her zaman ama bu kasanın yüzü eskidi artık yeni kasa yeni yüz derim ben:) hatta 1.2 CR TDI yada 1.6 CR TDI ibizayı şiddetle tavsiye ederim
 
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Açıkçası bende bu yeni kasaları hiçmi hiç beğenmiyorum hatta arkadaşım aldı biraz tur atayım dedim hemen al git arabanı dercesine indim:)
Keni ibiza çok kassız ve sıradan geldi.Bu sebepten 2008 kasa ibiza alıp güzelce modifiye edip 5 6 yıl kullanmayı düşünüyorum.Kaldıki bulduğum ibizayıda uyguna buldum fiyat çok iyi ve aracı görmeniz lazım 67binde ama sanki 5 6bin km kullanılmış araç gibi.
Kısmet tabi bu aracımı satarsam diğeride satılmazsa inş alacağım.

xx
 
Hayırlı satışlar umarım istediklerinizi yaparsınız.
 
"Hız-viraj ve teker açısına göre yön değiştiren farlar" yazmışsınız özellik olarak. Nedir bu? yani standartta yok, sonradan böyle bir şey de çok kolay bir iş değil??
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt