Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 Seat İbiza Teyp Sorunu "SAFE"

argent

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2011
Mesajlar
454
Yaş
39
Aracımı kar yağışı yüzünden 1-2 gün çalıştırmadım daha sonra çalışmadı zaten :) takviye ile çalıştırdım ama teyp code istedi kitapçıktan koduna bakıp girdim ama ekranda SAFE yazısı çıktı ve çalışmıyor öylece kaldı.Akü kutup başlarını söktüm ama SAFE yazısı hala duruyor yardım edermisiniz.
 
aracı safe mod'a a almıs beyın yanı guvenlı mod demek oluyor bu,servise gıdıp dıagnostık cıhazına baglatmanız lazım
 
eywallah abicim saol akşam bir servise uğrayayım bakalım ne olucak...
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: H_G
Servise gitmeden işimi halletim :) Servis Programı ve Garnati Belgesi kitapçığı varsa eğer orda SEZ ile başlayan bir kod var bu teybin numarası onun altındada 4 haneli teyp kodu mevcut onu yazıp halledebilirsiniz.BU arada eğer teyp SAFE modda kaldıysa şifreyi yazabilmek için teybi yarı kontak açık bırakıp bekleyin 1 saate kadar şifre ekranı geliyor.Şifreyi yazdıktan sonra SCAN tuşuna basılı tutup teybi aktif hale getirebirisiniz.Baya uğraştım ama öğrenmiş oldum.
 
Geri
Üst Alt