Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 Model Leon için Ön Cupra Tampon arıyorum.

Gecen sene bazı ufak parçaları cıkararak 980 gibi bir fiyata almıştım boya hariç bu fiyata boya dahilse bence de uygun
 
Ebayden ben getirmeyi düşünüyodum shipping fazla tuttuğu için biraz erteledim.
Eğer başka almak isteyenler varsa 350-400 liraya çıkma getirtme imkanım var
 
Ebayden ben getirmeyi düşünüyodum shipping fazla tuttuğu için biraz erteledim.
Eğer başka almak isteyenler varsa 350-400 liraya çıkma getirtme imkanım var

nasıl olacak bu iş açabilirmisin biraz daha

mesela bana aero arka tampon ve yan marşpiyel lağzım nasıl yaparız
 
Anladığım kadar sen toplu olarak getirtmeyi düşünüyorsun bence gümrükte sorun çıkar birer tane olsa ticari mahiyete sokmayabilirler ama toplu geldiğinde ticari mahiyete sokarlarsa masraflar umduğunuzdan fazla çıkar. bir diğer husus ise ürünler toplu geldiğinde bu ürünlerin kullanılmışının yurda girmesine izin yok ise ya ürünü devlete bırakacaksınız yada tekrar göndericiye iade ettireceksiniz tabiki bununda kargo ve gümrük masrafları olacaktır. konuyu biraz daha araştırıp öncü olmanda fayda var diye düşünüyorum... yenide sağol ama ben yokum :)
 
Kullanılmış parça olması önemli değil tampon vs gibi parçalarda :) Olsa bile boyasını söktürdüğümüzde sıfır gibi olcak
Zaten gümrük illaki vergi isteyecek oda %18
Önceden başka araç için getirtmiştik böyle vergisiyle filan hiç sorun olmamıştı ama dediğim gibi tek başıma getirtmem mantıksız 4-5 kişi olursa kargo parası bölünür herkesede ucuza gelir :)
 
ne diyeyim kolay gelsin sana tecrübelerini bekliyorum
 
Konuyu açan hasan arkadaşımızla beraber tampon arayışına geçtik. Fakat eryada aldıgımız bu 1200 tl lik komple fiyat yanlış . Erya ızgarasız çıplak tampon için 1300tl + 85 tl orta ızgara + 42x2 tl de yan sis ızgaraları +boya ve montaj rakam 1900 e geliyor. Ve elinde yok en erken 1 ay içinde gelebilirmiş.
 
Geri
Üst Alt