Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 model Ibıza

high_fealty

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Kas 2011
Mesajlar
78
Yaş
37
Merhaba arkadaşlar,

Aracımı tek kapı araç alacağımdan dolayı satıyorum.plakasını sorgulattığınızda 8.200 tl lik bir hasarı çıkacaktır.Fakat araçta değişen yoktur.Alırken şasesine direklerine motoruna baktırdım.Önden bir kazasıda yoktur.Arkadan yaptığı bir kaza sonucu bu şekilde hasar gözükmektedir.Değişen olmamasına rağmen nasıl böyle bir hasar olduğunu sorduğumda ya karşı tarafında hasarı yansımıştır yada sigortacıların para almak için yaptığı birşey olarak söylediler.Sağ sol çamurluk, sağ ön kapı ve bagaj kapağında boya vardır.Kilometresi orjinaldir.İstediğiniz servise gösterebilirsiniz.Siteye özel fiyatım 17 bin liradır.Saygılar.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-59-bin-de-temiz-seat-ibiza-76132050/detay/
 
hayırlı satışlar... ama aklıma takılan bir sıkıntı var aracınızın direksiyonu 2006 kasaların değilde 2007 kasaaların sürücü hava yastığı açmış ve direksiyonla beraber komple değiştirlmiş gibime geldi bana... yinede hayırlı satışlar...
 
Araba reference fakat üzerindeki direksiyon ıbıza'nın stylance paketindeki direksiyonu var ama olsun güzel cok kullanışlı bişey hayırlı satışlar inş kıymetini bilen biri alır :)
 
Araçta ayrıca 4 disk fren var.Reference ın donanımlı paketi sanırım.Herkese teşekkürler.
 
Geri
Üst Alt