Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 Leon..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet doğru ama teknik olarak 2006 modellerin arıza çıkarma olasılıkları daha yüksek. Özellikle Klima kompresörü ve şanzuman. Ama belirgin bir donanım farkı olmadığı doğrudur..

evet alp bu konuda haklısın..klima komp. ve şanzumanım garantiden değişmişti..!
 
Aramıza hoşgeldin..... umarım istediğin gibi bir araç bulursun....
 
Evet doğru ama teknik olarak 2006 modellerin arıza çıkarma olasılıkları daha yüksek. Özellikle Klima kompresörü ve şanzuman. Ama belirgin bir donanım farkı olmadığı doğrudur..

alp her markanın hemen her modelinde ilk model yıllarında üretilen araçlarda bazı sorunlar çıkması normaldir. zaten bunları zaman içerisinde düzeltir üreticiler.
 
2006 model aracımda hiç şanzuman klima kompresörü gibi arızalar görmedim. Sadece lastik basınç uyarı sisteminde arıza gördüm ve ona dair sensörler değişti. Ama sanırım bunda da hatayla değişti, önceki bitmiş lassa impetuslarımda sanırım bir sorun vardı ve bunu lastik değişiminden sonra hiç görmedim. ufak tefek tıkırtılar mevcut ama beni rahatsız eden hiç bir sıkıntısını da yaşamadım o kadar yol yapmama rağmen.
 
Araç alırken ki tek kriteriniz model mi? Bu Leon'un birsürü motor seçeneği, donanım paketi var. Donanım seviyesi ve motor seçeneğine karar verdikten sonra bir araç aramanız daha faydalı olacaktır.
 
İlginize alakanıza teşekkürler arkadaşlar.

Alp; 2008 olabilir tabikide fakat senin aracın benim ihtiyaçlarımdan fazla donanımlı ve haliyle verebileceğimden çok daha pahalı. Maksimum 24-25 verebilirim

aradığım araç alttaki ilandakine eşdeğer olmalı. bir de olmazsa olmaz hız sabitleme :)
bu gün aracı görmeye gittim ve 1 saat önce satıldığını kredi işlemlerinin yapıldığını söylediler.

http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=276880



Birde şu ilandaki arkadaşı/aracı tanıyan var mı aranızda. Önümüzdeki bi kaç gün içinde gidip görmem zor olacak. En azından ön bilgi almış oluruz.
http://www.sahibinden.com/kelepir_daire_gibi-04WQQaXQQ19157381WQQpXQQdisplayitem
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt