Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 leon stylance aliyorum yardim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
200 e halledemezsse cupra tampona çevirenlerden alıverir 1 ön tampon selçuuuuk özledik seni be :)
 
Fiyatı gayet uygun, deikleri doğru ise alınır.

Acil diyor ve ilan tarihi 28 kasım 2011 satılmıştır die düşünüyorum. Satılmadıysada bukadar uygun fiyata bu arac neden bu zamanakadar bekledi die kendime soruyorum.
 
çok sağolun arkadaşlar bugun aracı servise gosterecegiz bakalım ve aracı yakından gorecegiz hayırlısı olsun bakalım Ustalar ne diyecek acaba bi de onlar baksın kaportaya motora vs .:)
 
Öncelikle düzeltmeleri yaptığın için teşekkür ederim :) Öncelikle şunu belirmek istiyorum çoğu kişi arabasında olan arızaları direk sahibinden.com veya başka bir siteye açık açık yazmıyor kapalı kutu gibi oraya koyuyor ve sen araca bakmaya gittiğin zaman kesin o arabada ya 1-2 parça boya ya önemsiz de olsa değişen bir parça mutlaka çıkıyor bunu şuana kadar ki görüşmelerimden biliyorum ben tam 3 ay bekledim aarabamı almadan önce .Bana sorarsan 25.000 TL'ye 145.000 km de bir araç almam zaten 27.000-28.000 lere 2006-2007 modelini alabiliyorsun ihtiyacı olan birisini beklersen 25.000-26.000 lere 2006 model stylance alabilirsin bende senin için bakarım eğer sana uygun birşey bulursam buradan haberdar ederim . Keyifli forumlar :eek:key:
 
çok sağol kardeş bakarsan iyi olur neden olmasın. ilk aracı almanın heyecanı mı diyelim ne diyelim bilmiyorum sabırsız bir insanım bekleyemiyorum daha fazla kardeş dedigin bir bakıma doğru km yüksek araç . hayırlısı x
 
öncelikle hoşgeldin aramıza.. ama almak istediğin araç her ne kadar iyi olsada o tamponda 150-200 TL lik dediği masrafla kurtulamazsın.. tamponda kırık varsa düzeltilmesi çok zor olur ve ayrıca aynı bölgede çamurluktada ezik var.. fotolardan pek belli olmuyor ama lokal boya varmış gibi sanki arka tamponda renk farkı felan... dikkatlice baktırıp almanı tavsiye ederim.. sonra ilk araban olacakmış onun heyecanıyla taklaya gelme çok üzülürsün...:eek:key:
 
Kardeş ben olsam bu km deki aracı almayı pek düşünmezdim. Fiyatı uygun yazmış ama ilan kasım da verilmiş, sağlam birşey olsa çoktan giderdi diye düşünüyorum. 1,2 fazla ver daha iyisi çok var sitede..bence biraz daha araştır ve sabret.. Yine son karar sizin tabiki....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt