Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 Leon AERO ön tampon arıyorum..

fiber neden sıkıntı oluyor ?

Esneme payı pek olmadığından dolayı sıkıntılı oluyo ama şimdiki yapılan fiber tamponlar çok kaliteli ve esneme olayı bile var. bende bayadır kullanıyorum düzgün kullandın mı sıkıntı yok.
 
fiber kasinlikle tavsiye etmem sen dikkat etsende baskaları dikkat etmiyor ne zaman aracımı park etsem birisi çıkarken mutlaka deydiriyor ve cam gibi hemen kırılıyor işin yoksa götür yaptır boyat bir sürü masraf artı canının sıkılmasıdda cabası plastık olsun camurdan olsun
 
malatyada bi leonda fiberden aero gördüm çok iğrenç duruyordu beyaz olmasına rağmen ne renk tutmuş nede arabanın üzerine oturmuş her tarafında bi parmak ara vardı bence hiç fiber işine girme biraz bekle arabasını boşaltıp satmaya kalkan birileri çıkar elbet.
 
GÜNCEL... yok mu orjinale dönüp aerosunu satmak isteyen?? :)
 
GUUUUNNNNCEEEEeeeeeEEELLLLLL!!! Artik biri orjinale donsun bana aerolarini versin yeteerrr!!!!!! :)
 
Geri
Üst Alt