Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 Leon AERO ön tampon arıyorum..

WizarD

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eki 2011
Mesajlar
141
Yaş
39
Merhaba dostlar!! 2006 Leon ön aero tampon arıyorum. Rengi farketmez ama kırmızı olursa daha memnun olurum :) Sıfır veya ikinci el farketmez hatta plastik veya fiber olması da farketmez :) yeterki benimkinden düzgün olsun.. çok kötü bir işçilikle yapmışlar, sisler ve farlar dışarıda duruyor. Bildiğiniz gibi Aeroyu güzel gösteren özelliklerden biri de sislerin tampona gömülü olmasıdır, ama benim tamponu yapan arkadaşlar sisleri tamponun dışında yapmışlar. Belki kötü bir görüntü değil ama ben yakıştıramadım. İşçiliğine güvendiğiniz fiberci varsa onu da tavsiye edebilirsiniz... Saygılar ;)
 
walla ben fiber hiç bi şekilde önermem ama illa fiber istiyosanız ankara karlıkçı halil var oto sport firmanın ismini bence beklyin illaki çıkma satan olucaktır
 
Efe Polyester ile görüş çok kaliteli işçilik vs. orijinalinden ayırt edemezsin.

Efe Polyester : 0216 313 30 27
 
Sağol dostum senin tampon efe polyesterde mi yapıldı yoksa orjinal mi? gayet güzel görünüyor

Teşekkürler kardeşim.Yok ben forumdaki bir arkadaştan aldım tamponu ama bana spoiler geldi Efe polyesterden ne kadar güzel işçilik yaptıklarını gördüm ve tavsiye ederim alacağın üründen asla pişman olmayacaksındır.
 
olsun da çamurdan olsun :D:D ben tamponlarda fiber taraftarı değilim, rüzgarlık marşbiyel v.s. olsa tamam da, tampon sıkıntı.
 
Geri
Üst Alt