Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 ibiza teyp sorunu

bsbgfth

Kayıtlı Üye
Katılım
13 May 2016
Mesajlar
23
Yaş
29
image.jpeg Merhaba arkadaslar 2006 model seat ibizaM var. Teybin acma kapama tusu ayni zamanda ses arttirma azaltma tusu bu iki tus birlikte araci bilenler bilir. Bu tus kirildi nasil yapabilirim kime gittiysem bu olmaz dediler. Basina bu olay gelen ve halledebilen varmi ?
 
Ekli dosyayı görüntüle 12512 Merhaba arkadaslar 2006 model seat ibizaM var. Teybin acma kapama tusu ayni zamanda ses arttirma azaltma tusu bu iki tus birlikte araci bilenler bilir. Bu tus kirildi nasil yapabilirim kime gittiysem bu olmaz dediler. Basina bu olay gelen ve halledebilen varmi ?
zor bir ihtimal gözüküyor...teypcilere danışmak lazım teyp tamircilerine...yedek parca servisine baktığım zaman o parça gözükmemekte
 
Selamunaleyküm benim teyp ile aynı. Fikir yürütecek olursak bulması imkansıza yakın ama imkansız değil. Daha basit bir yol olarak o kırılan parça demir ise kaynak yaptırmayı denemek değil ise plastiği yapıştıran bir yapıştırıcı gerekli veya eritip yapıştırmak gerekli..
 
Çıkma var kardesim otoas da bi ara sor istersen resim attim
 

Ekli dosyalar

  • Screenshot_2016-06-05-13-23-51.jpg
    Screenshot_2016-06-05-13-23-51.jpg
    95.4 KB · Görüntüleme: 17
Arkadaslar tus cift fonksiyonlu yayli bir parca hem acip kapamaya hemde ses ayari icin yani basinca teyp aciliyor kapaniyor saga sola cevirerek ses ayari yapiliyor yapistirinca acma kapama fonsiyonunu kullanamayacagim.

Teybi nasil sokebiliriz sokup iceriden yapistirilirsa olabilir bi ihtimal.

Otoasa ulasamadim pazar kapalilar galiba.

Alanyadayim burda sanayi falan gelismemis istedigimizi bulamiyoruz istanbulda olsa bir sekilde hallederlerdi. Mesela aracim otomatik vites ve onun korugunu 1 aydir yaptirmaya calisiyorum fakat bir tane usta ben yaparim ben dikerim demedi. Kimse ugrasmak istemiyor.
[doublepost=1465584178,1465133123][/doublepost]Teybi double teyp olarak degistirecegim kismetse 1-2 haftaya çinden siparis gececgim yaklasik haziran sonunda elime gecmis olur. Burda abudik gubidik teyplere 100-150 lira vermektense 190-200 liraya double teypler var geri gorus kamerasi dahil. Onlardan alacagim
 
Geri
Üst Alt