Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 cordoba stylance ESP ve merkezi kilitle ilgili...

zarbazen

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Tem 2013
Mesajlar
7
Arkadaşlar öncelikle hayırlı sabahlar herkese. Şunu belirteyim; buraya başlık açmadan önce sabit konulardaki aksesuar kataloğu ve donanım tablosuna bakayım dedim. Ordaki linkler ölmüş hep.
2006 model cordoba stylance 1.4 16V 100beygir benzinli araç sahibiyim. Aracımı yeni aldım sayılır yani hala araçla ilgili bilmediklerim var. Ben donanım paketlerini tam anlayabilmiş değilim mesela. 2005 signolar 2006'da stylance olmuş ve stylance paketlerde direksiyonda kumanda ve arkada büyük CORDOBA yazısı olmalıymış. Benim aracım stylance ama direksiyon kumandalı değil ve arkada solda seat sağda cordoba yazıyor küçük şekilde. Hız sabitleyici, otomatik katlanır dikiz aynalar, dijital klima, sunroof, dört cam otomatik falan mevcut araçta. Şimdi eğer aracımı tanıtabildiysem dört sorum var:
1. Bu araçta ESP var mı?
2. Bu sorum kilit sistemiyle alakalı: Kumandada kilit açmaya tek basışta şoför kapısını açmalı ikinci basışta 4 kapıyı açmalı; lakin bende ilk basışta kilidi açılan sadece bagaj oluyor ikinci basışta tüm kilitler açılıyor. Bu sorun nasıl çözülür? (iki anahtarla da aynı sorun yaşanıyor.)
3. Aracı kumandayla değil de anahtarla kilitleyince daha doğrusu çevrili tutunca camlar sunroof falan kapanıyor. kumandaya basılı tutunca acaba neden olmuyor?
4. Son sorum: Araç hareket edince bir müddet sonra kapılar kilitleniyor. Bir sefer, araç çalışır vaziyette bakkala gittim, bi dakika sonra döndüğümde kapılar kilitliydi. Allahtan ev yakındı yedek anahtarı getirdim. Sizce bu da bir sorun değil mi? Bu otomatik kilit işini iptal edemiyor muyuz?

Şimdiden çok teşekkür ederim.
 
1: Bu araçta ESP yok...
2: Anahtar ilk basışta şöför kapısını,2. basışta ise tüm kapı ve bagajı açmalı.Eğer açmıyorsa klit yada anahtarın algılamasıyla alakalı bir problem olabilir.
3:Bu tamamen özellikle alakalı bir durum. Malesef kumandadan camlar kapanmıyor.
4:Bu özellik ise güvenlik amaçlı yapılmış. Aracınızla giderken hızınız 15 yada 20 km/h olması lazım.Bu hıza ulaştığınızda güvenlik amaçlı kapılar otomatik kilitlenir.Eğer istemez isen bu özelliği serviste ipyal ettirebilirsin...
 
Çok teşekkür ederim cevapların için. Peki ilk basışta şoför kapısını değilde bagajın kilidini açma problemi serviste yazılımla halledilebilir bir sorun mu yoksa belli bir mekanizmasının falan değişmesi mi gerekiyor?
 
ANKARADA İYİ BİRE ELEKTRİK USTASI ARIYORUM M 2006 CORDOBA DİZEL YAN AYNALARI AÇILMIYO ONCEDEN AÇILIYODU ŞİMDİ ACILMIYO İÇERDEKİ DUĞMEDEN SORUN VAR SANIRIM BUNLA İLGİLİ USTA ARIYORUM YARDIM LÜTFEN
 
Geri
Üst Alt