Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2006 cordoba 100 bg LPG dönüşümü???

theottomans

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Tem 2013
Mesajlar
2
Yaş
42
Merhaba değerli dostlar. Geçen sene almış olduğum cordobama LPG taktırıp taktırmama konusunda gelgitler aşıyorum. Tereddütlerimin sebebi Aracım ortalama 7.5 lt benzin yakıyor. Artvinde yaşadığım için aşırı dağlık bölge ve LPG fazla verimli olamaz diye düşünüyorum. Ayrıca Gürcistandan benzin alma durumum da var ancak sürekli gidemiyorum sıra falan çok oluyor Sarp sınır kapısında..Sorum şu ki bir depo benzini Türkiyeden alıyorsam diğerini kesin gürcistandan Türkiyenin yarı fiyatına alıyorum. Bu şartlar altında LPG bana gereklimidir. Siz olsanız ne yaparsınız??
 
fazla gezmiyorsan hiç bulaşma derim lpg araçın sesini bile değiştiriyor
 
1 sene de 20000 km yapmışım. 5000 km si extra idi . yani ortalama 13000-15000 km yapıyorum normalde.
 
Arada gürcistandan yakıt alabiliyorsanız hele hele, gerek yok bence. Ama tabi ekonomi sizin, aylık fazla geliyor ise maliyet, taktırabilirsiniz.
 
Geri
Üst Alt