Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2005 Toyota Avensis 1.6 Comfort

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yukcell88

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Eyl 2011
Mesajlar
1,521
Arkadaşlar 4 yıldır babamın bindiği, öncesinde de ortağının bindiği Avensis'imiz satlıktır.:hosgeldin:

Araç hakkında tüm bilgiyi linkte bulabilirsiniz. SCW aracılığıyla almak isteyen olursa fiyat konusunda birşeyler yaparız. Yalnız o durumda lütfen ilanın yanındaki bana ait olan numarayı arayın, babamı değil :D

Toyota Avensis 1.6 Comfort 2005 Model 24.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 63550636

Araç cidden binilecek araçtır. Motor konusunda, şanzıman konusunda hiç sıkıntınız olmaz. İlanda yazan ufak tefeği kafanıza dert etmezseniz güzel bir araç. Şehir içi normal kullanımda 8 lt'yi geçemezsiniz. (Tabi bu Kayseri için, İstanbul için 9 u görür) Şehirler arası ise 100- 110 km sabit hızla 6 lt' yi geçmeyeceğini GARANTİ ediyorum (bizzat denedim):eek:key:
 
çok güzel araba
arakadaşım aldı 2004 modelini kulladım bikaç sefer komfor 10 numara
gerçi tüp takmıştı alır almaz :D
hayırlı satışlar :eek:key:
 
yanlıs anlamada aynı arabadan bızdede var uzunda dusebıldıgı deger max 6,5-6,7 arası.Sehırıcınde ıse 8 lerı anca gece 3 de Erenkoyden cıkıp Capaya gıderken yakalayabılıyordum olucu kullanmama ragmen.model yılı aynı elegant paket agırlık konusundada cok fark yok ordan da bır etkı olmaz.Motor saglıgı konusunda da yanıltma olmasın araba 40k olmadı daha :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt