Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2005 Toyota Avensis 1.6 Comfort

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yanlıs anlamada aynı arabadan bızdede var uzunda dusebıldıgı deger max 6,5-6,7 arası.Sehırıcınde ıse 8 lerı anca gece 3 de Erenkoyden cıkıp Capaya gıderken yakalayabılıyordum olucu kullanmama ragmen.model yılı aynı elegant paket agırlık konusundada cok fark yok ordan da bır etkı olmaz.Motor saglıgı konusunda da yanıltma olmasın araba 40k olmadı daha :)

yok neden yanlış anlayayım, ben sadece yol bilgisayarında gördüğüm değerleri söyledim.
Şöyle bi durum da var tabi, istanbul'a ilk gidişimizde 5.5 i yakaladık. Bir sonrakinde babamın "hava filtresine filan baktırmadık bak görüyor musun" nidaları ile 6.2 idi :)
Yani ufak tefek etkenler de fark yaratıyor, yük durumu vs.

Ama şehir içinde (resimdeki 8.8 verisi aldatmasın, o biraz benim yakıt sonrası aktif sürüşümle oldu) yazın 7.4 kışın 8 civarı geziyoruz.

Aracınız 40k da ise epey temizdir, biz araçtan memnunuz ama yeni araç geldiği için gerek kalmadı. İşin aslı şu an babamın elinin altında 2007 Captiva ve 2005 Avensis var. O da doğal olarak Avensis' i elden çıkarmayı düşünüyor :D
 
Seat almanızı tavsiye ederim :) Şaka bi yana, size güzel bir leon yakışacaktır ;) Avensis oturaklıi sorun yaratmaktan nefret eden bir araç ama Leon'un da ondan geri kalır tarafı yok :) Tabi 1.5 CRDI ERA' ya 3 ışıkta da kalkışta geçilme huyu dışında :p Az önce oldu :)
 
avensıs dedemın arabası 2005 senesınde sıfır alındı,sureklı kapalı evının garajında muhafaza edıldı temızlıgı ordan gelıyor arabanın :) Isın dogrusunu da soylemek gerekırse aynı donanıma sahıp vag grubu almayı dusunuyorduk o donemde ama malum almanların fıyatları 2 katına cıkıyor aynı ozellıklerı ısteteyınce.Toyotanın mekanık anlamda hem sorunsuz olması hem pahalı ıs cıkarmaması aynı zamanda o donemde yenı kasasının cok kalıtelı yapılmasından dolayı bu arabayı sectık.2006 senesınde 2005 model leon sahıbı oldum ayrıca.3 sene kullandıktan sonra satmak zorunda kaldım.Vag ın yabancısı degılım anlıcagın :) arkadas cevremde vag ın her turlusunu kullanan ınsanlar oldugu ıcınde 1.6 16v leon dısındada cok vag ı tanıma sansım oldu :)
 
sorun nedir bilmeyen araba avensis.. hayırlı satışlar..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt