Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2005 Toledo Ön yapısı olarak ne kadar Leona benziyor ve dönüştürülebilir?

Sammet53

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Eyl 2011
Mesajlar
110
Yaş
35
Öncelikle Merhabalar ilk defa bir foruma üye oluyorum ve bu konularda biraz acemiyim kusura bakmayın..

Forumlarda aynı model arabaları olanların benzer sorunlarla karşılaşıp biribirlerini yönlendirdiklerini duyarak buraya kayıt oldum ve sorularıma yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum..

2005 Model 2.0 TDI 140 HP bir araç satın aldım. bu aracı alma nedenim daha çok önden Leona benzemesi ve genişliği bakımından aile otomobili olması fakat bu araçta birkaç değişiklik yaparak bunu biraz daha spor yapmak istiyorum

1- Leonlara olan spor tampon buna uyuyor mu ?

2- Sitesinde bulunan jantlardan burda bulabilir miyim veya cupra'nın jantı bu araca uyar mı ?

Şimdiden teşekkürler.
 
forum kuralları gereği üyelerimiz bölümünden kendini tanıtırmısın
 
orjinal (plastik) cupra tamponu senin aracına uymaz. önler farklı 2 aracında.ama fiber olarak cupra tamponun aynısını senin aracına göre yaptırabilirsin. jant olarak leonlara takılan her jant senin aracına da olur. bijon aralıkları aynı.
 
yanıma bi leon park ettiğinde tabi kabataslak karışıiöçl el baseh tüm aynı kaput mesafesi ve farları ölçtüm ama:confused: benim araca göre yaptırabilmek nasıl olur ki? jant içinde verdiğin bilgi için teşekkürler
 
ben ön taraf farklı diye biliyorum. hatta şu ana kadar hiçbir altea veya toledoda cupra tamponu görmedim. fiber tamponlar çok sağlam değildir. orjinal tamponların ufak sürtmelerde esnediği yerde fiberlerin kırılma riski vardır. ama sanayide ustalar fiber tamponu senin arabanın ölçüsünü alarak sıfırdan yaparlar. sen nasıl bir tampon istiyorsan aynısını yaparlar.
 
teşekkür ederim mehmet sağolasın önerilerin içinn =))
 
Geri
Üst Alt