Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2005 TDI SRider İbiza

builder

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Kas 2012
Mesajlar
24
Yaş
39
Araç diri görünüyor, pek üzülmemiş gibi. işbilen bir ustaya gösterip alınabilir, fiyatta makul duruyor.
 
139 bin tdi motor için yüksek bir kilometremi sizce? profilinize göre sizde dizel ibiza sahibisiniz? artıları eksileri nedir dizellerin.? paylasırsanız sevinirim
 
araç bakımları düzenli ve zamanında yapıldıysa sorun edilecek bir km değil

link bozukmu bende açılmadı
 
6 farklı ibiza değiştirdim 2 benzinli 4 dizel, şu an aracım 1.4 tdı Fabia, motor problemi ile hiç karşılaşmadım çok şükür. Bu km temiz bakılmış motor için hiçbirşey değil, 200-300.000'lerde tıkır tıkır gezenler var. bu motorun tek eksisi muadillerine göre gürültülü çalışması yoksa problemsiz moturdur, performanslıdır, zaten motor VW biliyorsunuz.

km'nin yüksek olmasının dezavantajı siz satarken ortaya çıkabilir, bir 20-30.000'de siz yapınca araba 170.000 lere dayanacak ki bu km'lerin alıcısı az.
 
anladım tesekkür ederim ömer bey,
gökhan bey linkte sorun yok açılıyor bende.
 
tamam şimdi açıldı
aracı tam bilmediğim için pek yorum yapamayacağım sana imkan varsa biraz daha boyası az olan araçları tercih etmeni önerebilirim sizinde satışınızda gerek km nin yüksek olması gereksede boya durumunun fazla olması satışını yavaşlatacaktır,
 
Araç Diri Ama Km Yüksek ve Boyalı Çok Parçası var benim için sorun olmaz desende sdatarken rahat etmek için gözönünde bulundurman gerek..

Allah kalbine gönlüne göre versin:eek:key:
 
Arkadaşımda aynı araç var satılık o da 20'ye bırakıyodu sanırım onun km'si 101 bin ya da 103 bindi bi konuşayım satmadıysa eğer size döneyim
 
motoruna bişey diyemem ama boya biraz fazla gibi geldi, ileride araçtan ilginç sesler gelince keşke boyasız alsaydım demeyeceksen olabilir.:eek:key:
 
Geri
Üst Alt