Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2005 ibiza 1,9 tdi sport

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

18891945

Kayıtlı Üye
Katılım
11 Eyl 2009
Mesajlar
784
arkadaşlar az önce belli olan bir durum yüzünden,hiç istemeden arabamı satmak zorundayım..1 hafta civarında sürem var..satılmazsa, kredi çekmeye çalışıcam..araç 2005 ibiza 1,9 tdi sport..şu an 78,000km de..mart 2009da,44000 kmdeyken aldim..50k bakımı eryada,60k ve 70k bakımı speedy de yapıldı..ben aracı alırken eksper 4 parçada (sağ kapı,sağ çamurluk,sol kapı,sol çamurluk) boya var demişti..bendeyken boya falan olmadı..ama yolcu tarafındaki cam değişti hırsız yüzünden..aracı krediyle aldığım için üzerinde yapı krediden rehin var..nasıl oluyor bilmiyorum,ama beraber bankaya gidilip öğrenilebilir..başka yere ilan falan açmıyorum..isterim ki burdan birine nasip olsun..

edit1:kusura bakmayın..fiyatı yazmamışım..fiyat:20,000tl..fotoları yarın ekleyebilirim

edit2:2005 ibiza 1,9 tdi sport..tek kapı,dizel,130 hp..sunroof,otomatik klima,hız sabitleme vs..orjinal olmayan sadece kutu içi kn hava filtresi var..şehir içinde 6,0-6,3/100km civarı,uzun yolda 4,-4,5/100km civarı euro dizel yakıt tüketiyor..
 
hayırlı satışlar , umarım herşey gönlünce olur fiyat olarak ne düşünüyosun ?
 
Hayırlı satışlar.Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

xx
 
hayırlı olsun, umarım sıkıntın kısa sürede çözülür
aracın üzerinde rehin varsa, kredi çektiğin bankadan gidip rehin kaldırma yazısı alıyorsun, aldıktan sonra yine aynı bankanın çalıştığı notere gidip tastiklettiriyorsun,
ondan sonra trafik şubene giderek rehin kaldırıyorsun, araç böylece satışa hazır oluyor
tabi bunlardan önce vergi dairesinden de aracın cezası yada borcu olmadığına dair bir belge alman gerekiyor, bildiğim ve hatırladığım kadarıyla
 
Fıyat bılgısı verırmısın ayrıca foto da koyarsan ıyı olur
 
aracın fotoğraflarını görme şansımız var mı harun? hayırlı satışlar şimdiden..
 
hayırlı satışlar diyeceğim ama umarım önce sıkıntın çözülür..her şey gönlünce olsun
 
aracla ılgılı bı ılan acıklama falan bısıler yazarsan koyarsan bakalım nedır ne deıldır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt