Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2005 ibiza 1,9 tdi sport

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayırlı satışlar. tdi sport güzel araçtır. kilometrede iyiymiş. değerini bilene gider inşallah.
 
hayırlı satışlar abi
umarım sıkıntı bı an once cozulur
fıyat ne dusunuyosun
 
Hayırlı satışlar...

Ozan'ın dediklerinin aynısını yapıyosun...Borcu yoktur kağıdı almana gerek yok..Bende geçen ay banka rehini kaldırttım ve o şekilde yapmıştım..Noter den tasdiklettiğin kağıdı trafik şube ye bırakıyosun,okadar...
 
kusura bakmayın..fiyatı yazmamışım..fiyat:20,000tl..fotoları yarın ekleyebilirim

2005 ibiza 1,9 tdi sport..tek kapı,dizel,130 hp..sunroof,otomatik klima,hız sabitleme vs..orjinal olmayan sadece kutu içi kn hava filtresi var..şehir içinde 6,0-6,3/100km civarı,uzun yolda 4,-4,5/100km civarı euro dizel yakıt tüketiyor..her bakımda yağ (castrol edge turbo dizel vw:505.01 onaylı) yağ filtresi,mazot filtresi,polen filtresi değişti..60k bakımında fren balataları değişti.. başka aklıma gelen bişey yok..merak edilen bişey varsa,cevaplayabilirim..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt