Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2005 Cordoba 1.4 TDI Stylance

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

demir_mert

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ara 2010
Mesajlar
100
Yaş
35
Arkadaşlar Merhaba,

2005 model Seat Cordoba 1.4 TDI 64.000 km deki aracımı dizel araca ihtiyacımın olmaması sebebiyle satışa çıkardım. 2005 model, 64.000 km'de. Araç orjinal kilometresindedir. Benden önceki sahibinde araç yatmış, kilometresinin düşük olma sebebi budur. Ben 53.000 km de satın aldım. Aracın herhangi bir problemi yoktur. Lastikler 10.000 km önce alınmış, akü, ön amortisörler ve salıncak burçları bu yıl içerisinde muhtelif tarihlerde değiştirilmiş, iç temizlik 2 ay önce yaptırılmıştır. Aracı satın aldığımda yatması sebebiyle sağında ve sol kısımlarında çizik ve vuruklar, tavanında ise park halinde iken bir binadan saksı düşmesi sebebiyle göçük vardı. Estetik görünümü açısından aracı komple boyattım. Boyanmadan önceki halinin ve boyama aşamalarının fotoğrafları mevcuttur, isteyene mail ortamında gönderebilirim. Klasik iç kapı kollarının soyulması sebebiyle kapı kolları, orta konsol ve dikiz ayna kapaklarına piano black boya yapıldı. İlgilenen arkadaşlar 0536 411 64 99 no'lu telefondan benimle irtibata geçebilirler.

İyi günler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-orjinal-sadece-64-000-km-de-61138770/detay/#
 
Yapma etme satma Mert :(
Fiyat uygun bence, yılda 10000 km yapmış bir dizelden bahsediyoruz.

Hayırlı Satışlar!
 
hayırlı satışlar

plaka tam benlikmiş
 
Hayırlı satışlar araç cidden çok şık duruyo bu cordoba degıl de ibiza olsa dusunebilirdim tekrar hayırlısı olsun :)
 
Hayırlı satışlar kmsi gerçekten düşük uzun süre binecek birisi için iyi seçenek.

xx
 
İlk mesajımda da yazdığım gibi aracı aldıktan sonra epey bir masraf ettim. El emeği göz nuru desek yeridir :) Aracımı çok seviyorum ancak performans açısından daha tatminkar bir araç almayı düşünüyorum. Ha bunun performansı yeterli gelmiyor mu? Geliyor ancak imkanlar varken neden daha fazlası olmasın? Alacağım aracı buldum, satılmadan alma derdindeyim şuan. Herşey kısmet tabiki...Fiyatta pazarlık payım var, düşünen arkadaşlara imkanlar dahilinde yardımcı olurum. Gerçekten düzgün bir araç. En azından bu kilometrede kolay kolay bulunamıyor. İnternette bu fiyatlara benzinlileri satılıyor. Turşusunu kurmayacağıma göre satılması için normal bir fiyat koyduğumu düşünüyorum. :) İlandaki fotoğraflar Nisan ayında çekilmiştir. Aracın üzerinde farklı değişiklikler yaptım, en kısa sürede ilana ekleyeceğim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt