Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2005 Altea 2.0 tdi dsg nasıl bilirsiniz

fiat çok uygun yazılanlar gibiysede alınası bir araç
 
fiyatı çok güzel motoru 10 numara vitesi sorunsuz 6 ileri dsg süperr bence eğer yazanlar doğruysa kesinlikle öneririm
 
Altea kullanmış birisi olarak bagaj sıkıntısı haricinde binilesi bir araçtır.DSG ve TDI olması ayrı bir keyif katacaktır araca ..
 
altea sanki son sahibi olunmaya yakın araçlardan biri gibi geliyor bana..ama fiyat/performans olarak iyi fiyat
 
aybars'ın da dediği gibi , piyasası olmadığı da aşikar
 
valla bu arabaya bende talibim. bi şöför abimiz hanımına almak istiyor. kesinlikle harika ve sorunsuz bir araba. bu kasanın 1.6 benzinlisi vardı bende yakıtı rezaletti. ama bu ilandaki araba 2.0 tdı. yakıtı kokluyordur ve deli gidiyodur buna eminim. bu arada bagaj konusu biraz sıkıntılı bu arabalarda ama o sıkıntıyı gidermenin yoluda arka koltukları öne çekmek oluyor. bakın yatırmak değil ön koltuklardaki gibi bu arabaların arka koltuklarında da ray sistemi var. arka sırtlıklarıda ön koltuklardaki gibi sırt eğimi ayarlanabiliyor. ve dolayısıyla bagaj sorunu ortadan kalkmış oluyor. ben tavsiye ederim. yanlız bu araba normal bir araba değil bunu söylim yani bunu kullandıktan sonra standart bir binek otoya geçemezsiniz.
 
bence altea çok güzel bir araba ama TR de nedense sevilmedi gitti. motor şanzuman performans ve fiyat 10 üzerinden 10 hatta makyajlı kasadan daha güzel bu kasa bence:)
 
aynen görkem kardeşim. insanların saçma sapan saplantıları yuzunden bu arabalar tutulmadı. aslında tutulabilirdi ama seat bunu her zaman yapıyor. taktik ve stratejileri çok zayıf. reklamı yapılmıyor hiçbir arabanın. turkiye seatın altea diye bir modeli olduğunu bilmeyen insalar var. yada seatın uretici marka leonun ise modeli olmadığını bilen insanlar çok var. bunlar hep hata. avrupada en basiti dibimizdeki bulgaristanda bile altea XLin çok farklı reklamları çıktı ama turkiyede maalesefki maaliyeti yukselteck diye reklam işine girişilmedi. 2007de 30.000tl ye rentelden sıfır aldığım 1.6 benzinli alteamı 6 kullandıktan sonra 24.000tlye zorlanarak sattım. rezalet. bi dunya para bayıl ayda 1000tl zarar et oh ne ala mualla. kısaca reklam reklam reklam reklam diyorum ve susuyorum:D
 
doğru diyorsun kardeşlik ama bu MPV segmenti pek tutmadı TRde pick up ı adam hususi kullanmaya alıyor nissanlar falan peynir ekmek gibi gidiyor hususi kullanıma ama MPV segmenti böyle elde patlıyor çok değişik bir milletiz dacia gibi kalitenin 0 oldugu marka araçlar tutuluyor çok şaşırtıcı pick uplar tutulıuyor ama böyle konforlu ve performans yüklü araçlar tutulmuyor buna C-max dahil bugün sıfır c-max parasına 2006-2007 baksan 2 tane alma şansın oluyor
 
Geri
Üst Alt