Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 model seat ibiza stella ilan (pert kayıtlı)

mmercetin

Kayıtlı Üye
Katılım
21 Ara 2010
Mesajlar
88
Yaş
43
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar,
Biraz önce eski aracımın ilanını gördüm. Öncelikle kimsenin malını kötülemek ya da konuşmak taraftarı değilim ama ben alırken yetkili servise göstermeme rağmen pert aracı komple boyalı olarak aldım, kimse benim gibi bilmeden alsın istemem. Aracı satarken de arkadaş ustası ile gelip her bir noktasına (şase dahil) bakarak ve kusurlarını bilerek çok uygun bir fiyata aldı. Aracın bazı özellikleri de yanlış yazılmış (yokuş kalkış desteği, fonksiyonel direksiyon vb.) yanlış anlaşılmak istemem, sadece almak isterseniz bu durumu forumdaki arkadaşlar olarak bilin istedim.
Unutmadan ben aracı 6 sene kullandım, hiç bir sorun yaşamadım. Amacım aracı kötülemek değil alan arkadaş olursa detayları bilsin istedim.
Seat Ibiza 1.4 Stella 2004 Model 20.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 153625178
 
bilgilendirme için scw adına çok tşkler eline sağlık...maalesef kendini bilmez satıcılar var.dikkatli davranmak gerekir.böyle şeylere fırsat vermeyelim...
 
konu amacına ulaşsın google aramalarda en üst seviyede tutmak için konu başlığı yenıden düzenlenmiştir...
 
Ben teşekkür ederim. Ben araçtaki bu sıkıntıları öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Aynı üzüntü sıkıntıyı başka arkadaşlar yaşasın istemem.
 
Bilgilendirme icin tesekkurler.
Pert dışında herşeyi yazmış.
 
bu site gerçekten çok iyi yaa. bilgilendirme içinde gerçekten teşekkürler.
 
Bilginlendirme için teşekkürlerr


Beni EDS ler İYİ tanır
 
Geri
Üst Alt