Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 model cordoba 1.4 tdi signo baskı balata seti

Ganjjj

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Ara 2010
Mesajlar
14
Yaş
43
Arkadaşlar antalya akdeniz sanayide sordum baskı balata 320 Tl işçilik 120 tl 440 tl ye hallolur dediler parça markasıda luk imiş.Kargo ile antalya dışından daha uygun fiyata alabileceğim bir yer varmı birde işçilik için sizce çokmu demişler.Yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
 
Çok değil abi, Luk sachsdan sonra gelen hatta hemen hemen aynı kalitede markadır. Sachs bile dışarıya iş yaptırıp kendi yapmış gibi satarken, Luk hiç bi ürününü fason yaptırmaz..
 
Cihan teşekkürler yorum için dostum.Bu arada başka tecrübesi yada fikri olan arkadaş yokmu
 
merhaba arkadaşlar, sanırım benim balata bitivermiş. internette 200-500 TL arasında fiyatlar gördüm,debriyaj seti için tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
 
ben böyle işlerin serviste yapılması taraftarıyım biraz pahalı olur ama 100 TL fazla verip bu işleri servis garantisi altında halletmek daha mantıklı geliyor bana. bu arada aracınız kaç kmde?
 
aracım 141 binde, geçen gün bir sürücü kursunun usta öğreticisine sordum bu araç kalkarken niye bu kadar titriyor diye , biner binmez bunun debriyaj bitmiş dedi.
forumda tarif edildiği gibi 4 . vites'te el firenini çekip biraz bol gaz vererek kaldırmaya çalıştım, istop etmekte oldukça nazlı davrandı :)
bu işlemi serviste yapmayı düşünmüyor değilim ama sivas'ta sadece vw servisi var, henüz görüşmedim ama bizim araca servis verir mi? Yetkili serviste kaç lira tutar sizce?
 
Geri
Üst Alt