Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 leon sunroof tan gelen ses yardım

Enginman01

Kayıtlı Üye
Katılım
22 Mar 2011
Mesajlar
143
Yaş
41
Arkadaşlar 2004 eskı kasa leonum var ve sunroof un yolcu taraf basının hemen ustunde kapıya yakın olan kısmından tıkır tıkır dıye bır ses gelıyor ve benı cıldırtıyor bu ses metal metale degermıs gıbı bır ses gelıyor calısmasında hareketınde hıc bır sıkıntı yok daha once boyle bırsey basına gelen varmı bu problemı nasıl cozebılırız yardım lutfen.
 
aynı sorun benim aracımdada son zamanlarda ortaya çıkmıştı sonrasında ön ayakları kırıldı zaten..zaman aşımına bağlı sanırım.ayakları değiştirdikten sonra kesildi...
 
vag araçlarındaki tüm tavanlar panaromik cam tavan abi leonda dahil seatın kendi sitesindede öyle yazıyor açılışına baktım panaromik şeklinde açılıyor

kapıya yakın bi yerinden ses geliyorsa zaten 2 tane ayağı var ayağındadır sorun herhalde
 
anlaşamadık sanırım alper.iki çeşit sunroof modeli var. bunlardan scirocco da olanı panoramik cam tavan diye geçer sadece yukarı doğru açılan ve sadece sciroccoda var vw grubunda.diger modelleri klasik olan hem yukarı-aşagı hem ileri-geri işlevli olanlar.doğrumudur ?
 
abi benim bildiğim sunroof raylıdır hondada opelde falan var tamamen açılır üstünde cam kalmaz ama vag larınki açılıp gitmediği için sadece hava alım-çıkışını sağladığı için panaromik cam tavan diye geçiyor.sunroof gibi gözüksede aslında açılmadğı için(yani inip kalkmak değilde açılıp arkaya gitmesinden bahsediyorum) sadece içeriyi ferahlatmak için yapıldığı için sunroof diye geçmiyor scirocconun sadece daha büyük ön camın ordan başlıor yoksa leondan farkı yok
 
abi benim bildiğim sunroof raylıdır hondada opelde falan var tamamen açılır üstünde cam kalmaz ama vag larınki açılıp gitmediği için sadece hava alım-çıkışını sağladığı için panaromik cam tavan diye geçiyor.sunroof gibi gözüksede aslında açılmadğı için(yani inip kalkmak değilde açılıp arkaya gitmesinden bahsediyorum) sadece içeriyi ferahlatmak için yapıldığı için sunroof diye geçmiyor

sana kim söyledi raylı sunroof olmadığını alper :) işte o bahsettiğin raylı sistem sunroof vw'in scirocco hariç tüm modellerinde mevcuttur.sadece scirocco da yok onunki panoramik..
 
bak benim imzamdaki leonumun sunrofunun görüyomusun bu panoramik değil bildiğimiz klasik sunroof seninde bahsettiğin raylı sistem olandan..vag grubunda bütün sunrooflar bu tarzdır.scirocco hariç...bana aynı şeyi elli kere yazdırdın oda ayrı bi konu :)
 
Alper Leon da tamamen açılır sunroof var kardeşim..Panaromik cam tavanda sadece 3 cm yukarı kalkar ve sadece scirocco+son kasa ibiza/Cupra ve Bocanegrada var..
 
Geri
Üst Alt