Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 leon hararet sorunu

DrMakarna

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Eyl 2014
Mesajlar
61
Yaş
30
Şöyle bir sorunum var; hararet göstergesi geç 90 ı vuruyor. Mesela yokuş aşağı inerken de bazen göstergedeki değer düşüyor. Neden kaynaklanır bu durum? Sanayici usta bindi baktı. Klimayı çalıştırdı sıcakta. Bir sıkıntı yok şimdilik kullan dedi ama güvenemedim çok da.
 
Eger bayır aşağı ve otobanda ibre düşüyorsa Termostat bozulmuştur değişmesi gerek, e5 veya otobana çıkınca trakfikte yoksa hareret ibresi aşağı düşer ise Termostat bozulmuştur
 
Oğuzhan, her ihtimale karşı termostatını ve hararet müşürünü değiştirmeni öneririm. 16v'ler conta yakma konusunda biraz daha hassas...
 
Toplam parça maliyeti 100 TL'yi bulmayacaktır. Değişim için de 25-30 TL alırlar en fazla.

Bunlar tahmini fiyat yalnız Oğuzhan, eğer müsaitsen sanayiye bir git derim. Zennecioğlu yedek parçaya ya da VOSPAR'a uğra (Ama önce servise sor fiyatları) aracın muhtemelen BCB ya da BFQ motor, bu bilgiyi verirsen çoğu yer sana fiyat verir zaten. Ya da telefonla aramayı da deneyebilirsin :)
 
Geri
Üst Alt