Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 leon ACİL YARDIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

picassoner

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Kas 2009
Mesajlar
927
Yaş
44
http://www.sahibinden.com/acil_satl..._karabuyu-22WQQaXQQ19113640WQQpXQQdisplayitem
arkadaşlarım abilerim bu aracla ilgili bilgisi olan varmı acaba? ben adanadayım malum gidip görmek bayagı bir iş. yakın civarda olup bana yardımcı olabilecek olan kardeşimiz varsa ve yardımcı olursa minnettar olurum. kendi aracımı yarın satıyorum şayet olumlu bir cevap alabilirsem. aracta sadece sol kapıda boya olduğu söyleniyor, tavanda ufak bir göcük varmış km orıjınal deniliyor. saygılar
 
Bu fiyata dizelini almak daha mantıklı değil mi?
 
arabayı merak ediyorum ben şayet beğenirsek karar verildi.
 
benzinli iş değil bence dizel al
 
arkadaşlar ilginize teşekkürler lakin ben bu kasa kullanıcısıyım ve yeni kasa düşündüm ancak fanatiklik agır bastı yine. o yuzden bulduğum en temiz km ve model olarak bu araç var. varsa 2004 plus bildiğiniz bu ayarda araç onlarıda dikkate alabilirim. dizel konusu biraz göreceli işim dolayısıyla bana uymuyor dizel araç yıllık yaptığım km maksimum 15 bin. o yuzden benzinli araç tercihimdir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt