Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 Cordoba Signo 1.4 TDI İlanı Hakkında

Gurk@n

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2011
Mesajlar
163
Yaş
36
Arkadaşlar Merhaba ,

Bende sizin gibi bir seat sahibi olacağım umarım yakın zamanda. Bütcem 18000 lira civarında ve bu yüzden alabileceğim araç sayısı kısıtlı tahmin edebilceğiniz üzere.

Sahibinden de bir araç buldum rengi şekli hoşuma gitti ilan sahibini aradim Ankara Öveçler 4. Cadde de Galericilik yapıyormuş aracı yeni almış.

Araçta sadece tamponda ufak tefek darbeler olduğunu söyledi galerici kişi. Tramer için plakasını sorduğumda güvenlik nedeniyle telefonda veremiyorum araca bakmaya geldiğinizde istediğiniz sorgulatmayı yapabilirsiniz dedi.

Aracı istediğiniz ustaya gösterebilir istediğiniz Dyno ya çıkarabilirsiniz diyor.

Birde sizin görüşlerinizi alabilir miyim acaba?

Şuanda 99 Passat 1.8 kullanmaktayım. Yakıtı beni bitirdi=) O arabı babama devredip cordobaya geçmek istiyorum..



Seat Cordoba 1.4 TDI Signo 2004 Model 18.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 64855054

İlan budur.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler...:)
 
Fıyat normal geldı.Kaldıkı 2004 model 7 senelık kısa surek sonra 8 senelık olcak bır araba ıcın az da pazarlık yapılmalı.Bakımları guzel yapılmıssa motor üzmez ama fıyat dusurmede km de etkılı
 
17.500 e kadar zorlamayı düşünüyorum ama galerici olduğu için düşeceğini sanmıyorum maalesef:(
 
Evet ilanı inceledim güzel duruyor araç. Dediğim gibi yarın ilandaki araca bakılıcak olmazsa al_pacino nick li arkadaşın aracı olabilir...

Teşekkürler...
 
bu arada sizin bulduğunuz araçta yaşına göre kmsi normal gibi duruyor ancak gene de kesinlikle bir yere göstermek gerek dışarıdan aracın kasası yıpranmamış olsada o yaş ve km de motor önemli yakın zamanda regtefe çıkartmayın başınıza
 
Güzel duruyor alınabilir.Hız sabitleyici 2004 signoların hepsinde yok sanırım bunda yok
 
Hız sabitleyiciyi sonradan taktırmayı planlıyorum. Biraz araştırdım sadece kol değişimiyle 300 liraya hallediliyor diye biliyorum ama yinede araştırmak lazım tabi..

İlandaki araca bugun bakılacak buraya yazarım aracın durumunu...
 
bence iki araçta olabilir.ancak senin yerinde olsam biraz daha sabredip para biriktirip daha yüksek model alırdım:eek:key:hayırlısı neyse o olsun..
 
Arkadaşlar bugün ilandaki araca baktım adam en son 17.800 dedi. Aracın duruşu motor sesi fian sıkıntısız Tramerde herhangibir hasarı gözükmüyor. Yarın gel istediğin ustaya götür dedi adam. Yalnız benim kafamı kurcalayan birkaç soru var cevaplarsanız sevinirim ;

1- İlanda araçta hız sabitleyici yok diyordu fakat araca bindiğimde sol kolun üzerinde on/off tuşu yan tarafındada +/- butonu olduğunu gördüm bu hız sabitleyici değil mi?

2- Aracın sol ön koltuğunun yanında duran uzunca bir kol var sanırım koltuğu kaldırmaya yarıyor o ucundan kırık çok maliyetli birşey midir?

3- Bunun dışında arabanın heryanını dolaştım sadece sağ ön çamurluğun ön tarafında 1 karış bile sayılmayacak bir boya var adamda öyle söyledi zaten onun dışında sıkıntısı yok. Sizce fiyat iyi mi?

4- Son sorum arabanın göğüsünde teyp ve boşluk olan yer biraz yerinden çıkmış gözüküyor bu bir problem midir?

Teşekkür ederim....
 
Geri
Üst Alt