Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004-2005 toledo veya leon arıyorum.

taykac

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
855
Yaş
62
Arkadaşlar 1.6 16V lik motoru olan toledo veya eski kasa leon arıyorum.Aslında tüm vw grub araçları olabilir.Çevresinde satmak isteyen olursa haber verirseniz sevinirim.
 
Olmaz Onur abim.:)16 V.olanlardan bakıyoruz.
 
nizipte bir öğretmende beyaz leon varmış satıyormuş bugün bir arkadaş söyledi ya 59 binde dedi yada 75 binde tam aklımda dedil 22 bin lira diye aklımda kaldı yarın arar tekrar sordururum...am 16 v mi onu bilmiyorum sadece tüplü olduğunu biliyorum...
birde istanbuldaki ustam da bir toledo var ...hemen satar mı bilmiyorum..binmek için güzelleştirdi..deri koltuklar..farları falan temizletti..araba çok güzel ve diri idi..detay sormamıştım..sadece güzelliği beni cezbetmişti..
 
Tekin abi hayırlı olsun Allah gonlune gore versin :)
 
nizipte bir öğretmende beyaz leon varmış satıyormuş bugün bir arkadaş söyledi ya 59 binde dedi yada 75 binde tam aklımda dedil 22 bin lira diye aklımda kaldı yarın arar tekrar sordururum...am 16 v mi onu bilmiyorum sadece tüplü olduğunu biliyorum...birde istanbuldaki ustam da bir toledo var ...hemen satar mı bilmiyorum..binmek için güzelleştirdi..deri koltuklar..farları falan temizletti..araba çok güzel ve diri idi..detay sormamıştım..sadece güzelliği beni cezbetmişti..
Sana zahmet bir soruver Varol hocam.
 
Geri
Üst Alt