Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2003 modelden başlayıp 2012 seat ibizaya kadar gelen 3 aylık yolculuk.

10000km için LPG taktırmayın bir anlamı olmaz. hayırlı olsun iyi bir tercih poloya nazaran
 
hayırlı uğurlu olsun.Doğru karar vermişsiniz.Güle güle kullanın...:)
 
hayırlı olsun aracınız . Aynı durumları yaşamayan yoktur heralde . Ben de 4 yıl önce punto fln derken 0 km leon alarak tamamlamıştım aynı süreci :) 4 sene kullandım 40000 km de sattım lpg ye falan girişmeyin bence .
 
Aracın hayırlı Uğurlu Olsun(referance yerine Style olsa daha iyi olurmuş) Sen o yılda 10 bini 15 bine çıkart ve Atiker sıralı sistemi yapıştır aracına sonra bakkala bile arabanla git..:eek:key:
 
Hayırlı olsun kardeşim ama tüm arkadaşların dediği gibi yılda 10.000 için değmez :eek:key:
 
hoşgeldin aramıza lpg işi bana hep ters gelmiştir hiç bulaşmadım bence az km yaptığın için sende hiç bulaşma:eek:key:
 
hayırlı olsun aracın uzun ve zor bil yolculuk olmuş,,,
 
Seatın hayırlı olsun,lpg ye bulaşma arabanı üzme derim..
 
Aileye hoşgeldiniz,Aracınız hayırlı olsun Rabbim kazasız belasız güzel gunlerde kullanmayı nasip eylesin..İbiza tercihi bencede iyi tercih olmuş ancak arkadaşların da dediği gibi yıllık 10000 km için lpg takmaya değmez,benzinli aracın keyfini yaşayın derim...Ama şöylede bir gerçek var genelde yılda 10000 km yaparım diyenlerin çoğu araba kapı onune gelince duramayıp başlayınca gezmelere o rakamlar sadece lafta kalabılıyor,sizde bunu ölçmek adına sıfır aracınıza el değdirmeyin binin bir sene bakın ortalama ne km çıkıyor ona göre lpg fikrini değerlendirirsiniz..
 
Yorumlarınız için teşekkürler arkaşlar, bugün ruhsat ve plaka işlemlerini hallettim. hayırlısı ile yarın öğlen 12 gibi arabama kavuşuyorum. Hem kendim hemde tüm arkadaşlar için dileğim aynıdır. kazasız belasız sürüşler. en çok aracın yakıt durumunu merak ediyorum. km de 35 kuruşu geçiyorsa tüp taktırabilirim. ilk depomu yarın fullucem. ilk depoda çok yakar diyorlar. 500km gidebilirsem benim için iyi bir başarı olcak :) ayrıca jant ve cam filmi olarak ne önerirsiniz.
 
Geri
Üst Alt