Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2003 Model İbiza 1.4 TDI 190.000km de Alınır Mı?

Gurk@n

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Kas 2011
Mesajlar
163
Yaş
36
Evet arkadaşar yeni bir araç ilanı ile yine karşınızdayım

Seat Ibiza 1.4 TDi Signo 2003 Model 17.375 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 61682601

Yukardaki aracın sahibesiyle konuştum bayan gayet güzel bir şekilde olan biteni anlattı. Tek kazasının sol kapı be çamurluk tarafından sürtme ve lokal boya olduğunu bunun dışında başka kazasının olmadığını söyledi. Tramer kayıtlarıda kadının söylediğini doğruladı.

Bayan aracı 98 bin km de almış 3 senedir kendisindeymiş borcu olduğu için satıcakmış. Bol bol dolaştım heryere arabayla gittim diyor. Araç devamlı OPAŞ isimli bir serviste bakıma girmiş.

Benim kafamı kurcalayan 2 konu var şimdi ;

1 - Kadın geçen hafta aracı yine OPAŞ a götürmüş baskı balatasının değişmesi gerektiğini söylemişler onu değiştirirseniz fiyattan düşeriz dedi bayan bu parçanın maliyeti nedir?

2- Aracın plakasını sorgulattığımda 2009 dan Hacizli gözüküyor. Ben eğer aracı satın alırsam noterde bu borcların ödenmesi aracı temize çıkarır mı?


Teşekkür ederim cevaplarınız için....
 
Kilometresi çok fazla,ben olsam almazdım...
 
banka kredisiyle ya da dod ile falan alınmışsa hacizli gözüküyordur,ödeme yapılır yapılmaz haciz kalkar,ben yüksek km li araba alınmasına karşı değilim,ben de arabamı 145 binde sattım bakımlarını aksatmadım problemsiz olarak sattım,yani 190 bin km oldu diye çöpe mi atılıcak arabalar...ancak bu aracın motor ve yürüyen aksamına ustasını bulup baktırman gerekiyor,burdan kimse sana arabanın sağlığı ile ilgili bilgi veremez
 
1.9 bana fazla kaçar. Daha doğrusu şuanda Passat 1.8T var onda hız hevesimi gideriyorum ama yinede teşekkürler.

İlkim oto Yasin abiyle konuştum getir bakalım belli olmaz ne arabalar geliyor dedi. Bakalım yarın bayan müsait olursa götürücez...
 
Yüksek km li araç alınmaz diye bir kaide yok ancak burada önemli olan km den çok aracın o km ye kadar nasıl kullanıldığıdır. ama yinede ilanda ki araç alınmaz bence de çünkü araç yorgun duruyor, bayanda kullandıysa heryere de arabayla gittiğini söylüyorsa motoru iyice düşünmek lazım.. Ben yakında satabilirim istersen vereyim sana :)
 
Geri
Üst Alt