Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2003 Leon Signo , Klima / Kalorifer + Aydınlatma Problemi ( Ltfn Yardım )

Cansın

Kayıtlı Üye
Katılım
8 Şub 2011
Mesajlar
5
Yaş
38
öncelikle tüm arkadaşlara hayırlı akşamlar diliyorum ... 2003 leon signo var elimde , yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum . benden önce ki sahibi ses sistemi bağlamış araca , gücü akü sigorta kutusundan çekmişler doğal olarak . ben aracı satın alırken ses sitemini aldı eleman , anfi girişi boşta kalmak suretiyle sadece güc kablosunu takılı bıraktı üzerinde ... bundan 2 hafta önce marşpiyel yırtılmasından dolayı yetkili servise bırakmıştım aracı , almaya gittiğim de son kontroller sonucun da akünün zayıf olduğu söylendi ... akü kutusu açıldığın da eski ses sistemi kablosonun akü sigortasına bağlı durması sonucunda akü sigorta kutum hafif yanmış olduğu söylendi , zaman zaman ark yapmış ki anfi bağlı olduğu dönemden bu zamana kadar ... ertesi gün akü sigorta kutumla birlikte , kendi isteğim üzerine klima polen filtresini orjinalleri ile değiştirdim , aracın ilginç problemleri bu olaydan sonra başladı ;

normalinde dijital klima 5 ve 5 ' in altında ki hava sıcaklıkların da soğutma ünitesini otomatik kapatıyor sadece kalorifer kullanabiliniyordu ( signocular bilir bunu snrm ) , bende bu derece kafasına göre ayarlanmaya başladı yani bzn 3 derece ve altın da bazende 1 derece ve altın da soğutma ünitesini kapatır oldu ve aracım eskisi gibi ısıtmamaya başladı kalorifer modunda , zaman zama sıcak üflüyor ama zaman zaman da ılık veya soğuk üfler oldu , soğutmada hiç bir problemimin olmamasına rağmen sıcak hava üflemesinde kafasına göre davranır oldu ve ısıtmıyor :( yetkili servis cihaza bağladığın da bir arıza görünmedi , ve arızaya neden olabilecek 1 sorun bulamadılar , geçiştirmek için normal çalıştığını söylediler zaman zaman . kimi termostad problemi olabilir , kimi sensörlerde problem olabilir kimi de kalorifer kanalın da tıkanma olabilir dedi ama kesin 1 tanı konmadı sadece komple klima tesisatının sökülmesi gerektiği söylendi ki buda oldukça maddi / manevi ağır 1 iş . ama kimse net 1 şekil de şundan veya bundan olabilir diyemedi , ve ilk defa karşılaşılan bir problem olduğu söylendi , bu konuda fazla tecrübeli değillerdi anladığım kadarıyla . doğuş oto ' da saati 60 liradan bu arızanın nedenini bulabiliriz dediler ama zaman veremediler yani 10 saat sürerse sadece arıza tespiti için 600 lira verecektim , sıfır klima tesisatı 1200 - 1500 lira ztn :)

bu veya buna benzer problemi daha önce yaşayanlar veya fikir sahibi olanlar bana yardımcı olabilirse çok svnrm , problem neden kaynaklanabilir , klima tesisatımı ? sensörler mi ? kalorifer tesisatımı ? hava derece ölçme sensörümü ? ( klima dijital olduğundan dolayı belki yüksek hava sıcaklıkların da daha hafif veya ılık üflüyordur , göstergede belirtilen sıcaklık derecesini sağlamak için , normal 1 durum olabilir de , bilmiyorum ) vs vs neden ... yardımcı olur , fikir ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok svnrm , çünkü ortada bir hastalık var ama bir servis kesin 1 tanı koyamıyor ilginç bir durum :)

2 gün öncede kapım açıkken orta konsolda ki araç içi aydınlatma lambamdan biri kendiliğinden söndü , sonrasın da vurdum vs yanmadı , kapalı yani 0 konumuna aldım hepsi kapandı , her zaman açık konumuna alınca hepsi birden normal olarak yanmaya başladı ama roller değişti yani kapı açık olunca aydınlatma açılsın modu her zaman açık kalsın moduna döndü , her zaman açık kalsın moduda kapılar açılınca araç içi aydınlatması çalışsın moduna döndü ( sadece ön konsol için geçerli arka kapı üzeri aydınlatması normal olarak çalışıyor ) , çok ilginç bir arıza daha ben çözemedim araca ne oluyor :)) bilgisi olan bu konu hakkında da fikir beyan ederse çok svnrm ...

şimdiden teşekkür eder , iyi akşamlar dilerim ...
 
Geri
Üst Alt