Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2002 ibiza 1.9 yardım lütfen:((

eğer öne seat sport intercooler takmayacaksan cupra tamponu dizel araçlarda tavsiye etmem. nedeni ise orjinal intercoolera giden soğuk hava cupra tamponda sis farlarının orda delik olmadığı için gidemiyor ve performans kaybı yaşatıyor. intercooler sis farının oraya denk geliyor. benzinli ibizalarda intercooler olmadığı için cupra tampon sorun olmuyor. sizin aracınıza 2007 modellerdeki fr ön tampon öneririm. arkaya cupra takabilirsiniz. nerden temin edeceğiniz konusuna gelirsek 2. el bulmak biraz zor oluyor. burda çok nadir de olsa satan arkadaşlarımız çıkabiliyor yada sahibinden.com da takip etmek lazım. yada beklememek için servisten temin edebilirsiniz.
 
Araç hayırlı olsun kardeşim.Araç hakkında km vs bakımı gibi durumlara öncelik vermeni öneririm.
Tampon değişimlerine gelince kafandaki fikirleri tam olarak yazarsan daha önceden tecrübelerimizde daha sağlıklı net bilgiler verebiliriz:)
Cupra ön ve Fr tamponların soğutma açısından farklılıkları gibi yada bakımdaki eksiklikler dikkat edeceklerin gibi vb.

xx
 
Arkadaşların dediği gibi cupra yada fr tamponları ikinci el olarak bulmak çok zor. Ya serviste yaklaşık 1500 TL gibi bir rakama alacaksınız ya da yaklaşık yarı fiyatını elinizde tutup sotede bekleyeceksiniz. Benim fikrimce Engin'in dediği gibi aracın bakım, onarım vb. ıvır zıvır işleriyle kendinizi biraz oyalayın hem de aracınızı tanıyın. Sonrasında tamponlarınızı araştırın. Ankara'daki arkadaşlar nerelerden bulabileceğiniz konusunda daha yardımcı olacaktır. Bu arada aracınızda hayırlı olsun. Kazasız, belasız ve trafik kurallarına uyarak keyifli sürüşler dilerim.
 
Geri
Üst Alt