Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2001 toledo stella chip uygulamasi

Mehmet bey bu sistemin montajı kaç araca yapıldı daha önce ve ne gibi tepkiler var sitede taktıran varmı mesela, yada siz kendi aracınıza takarmısınız? sonuçta Yakıt tipi fark etmiyor...
 
Bu sistemi benim gibi performansa odaklı kullanan başka biri yok.. Sistem adı üzerinde ekonomi için pazarlanıyor ama o azıcık hidrojenin LPG ile birleştiğinde ortaya çıkan tork takdire şayan.. Ben onlarca arabaya uyguladım, yüzlerce arabada takılı TR de..
 
arkadaşlar deneyip fayda göreniniz olursa tecrübelerini aktarıp bize de yol göstermesini rica ediyorum.teorikte etkili bi uygulama olarak görünüyo ama pratiğini yaşamış birinin tecrübeleri daha etkili olacaktır bizim için.
 
hadi bakalım kurban aranıyor siteye referans olacak biri lağzım beni olsam yoksa :)

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

hadi bakalım kurban aranıyor siteye referans olacak biri lağzım beni olsam yoksa :)
 
Chiptuning + Ekomax ı geçtiğimiz C.tesi Bir 1.6 Benzinli ve LPG li Focus a uyguladık.. 19" RS jantları ile iyice gebermiş bir haldeydi..

Kullanıcı ile konuşmak isteyen olursa telefonunu verebilirim..
 
Geri
Üst Alt