Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2001 toledo benzin

sezervarlık

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Ocak 2013
Mesajlar
3
Yaş
36
arkadaşlar toledomu benzinin bititp bitmeyecegini nerden anlayacam yada bittigi zaman tüpte nasıl calıştırırım teşekkürler
 
öncelikle buna http://www.seatclubworld.com/kurallarimiz-43/yeni-uyelerin-dikkatine-12775/ tıklayıp okumanızı rica ediyorum sizden.


Aracınızda benzin göstergesi yokmu yani sizin.
Lpg nizin aracınızın içerisinde göstergesi yokmu Eğer lpg nizin araç içinde göstergesi var ise ve o göstergede ışıklar yanıyor ise lpg de çalışıyor demektir yanmıyor ise benzinde çalışıyor demektir.
 
yok yok anlamadınız yol bilgisayarında göstermezmi mesela ben 30 tl lik benzin aldım tüpte takılı ama 1 hafta gitti sadece benzin çalışmada gitmiyormu bu nasıl oldu anlamadım sürekli benzin mi alcam yani
 
sıralı sistem lpg'dir muhtemelen araç çalışmak için benzine ihtiyaç duyar ve ısındığı an lpgye geçer diye biliyorum. Doğru mudur?

aracın kendi ibresinden benzinin ne durumda olduğunu görebilirsiniz. en güzel şöyle yapın derim 50 liralık benzin alırsınız, yakıt lambası yanınca tekrar 50 liralık benzin alırsınız öyle öyle benzin olayını halledersiniz.

tüp'ün kendi göstergesi var araçta istediğiniz yere monte edilmiştir üzerindeki lambalardan anlayabilirsiniz. kırmızı yanınca ya da sanıp sönmeye başlayınca bitmek üzere - bitti anlamına gelir.

o tüpün göstergesinin üzerinde düğmede aracı benzine ya da gaza almanıza yarar.
 
Araç tuplu olduğu için yol bilgisayarı sağlıklı veri vermez. Sacmalar diyebiliriz.

30 lira bir haftada çok gibi. Benzin gaz gecislerinde sıkıntı olabilir.

Araç gaza çok geç geçiyor olabilir.

Araba belirlenen devirin altında benzinle çalışıyor olabilir.

Tecrubelerim aklıma bunları getirdi. Aracınızı LPG ustasina goturmenizi tavsiye ederim. Ayarlarına bi baksınlar.
 
Geri
Üst Alt