Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2001 seat toledo signo plus

teacher1977

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ara 2010
Mesajlar
48
Yaş
47
Merhaba.1 hafta önce 2001 model otomatik vites seat toledo signo plus sahibi oldum.Araç 130000 de lpg li.17500 tl e aldım.Araç donanımsal ve kullanım açısından hoşuma gitti.Ancak aracı ilk aldığımda 90 tl lik gaz ile 200 km yol yaptı.ertesi gün gaz ayarı yaptırdım,gaz filtresini değiştirdim bu sefer 350 km yol yaptı.Bu yakıt tüketimi normalmidir?
Aracı yavaş yavaş tanımaya çalışıyorum.Ama saatini ayarlamayı bir türlü bulamadım.Bir defa saat ekranında yakıt tüketimini gösterdi sonra kayboldu tekrar saat çıktı.Ama saat ayarsız ve ayarlayamadım bir türlü.Arka cam sileceğini de bulamadım:)Bir de sinyal kolunda +res on of yazan bir buton var.satıcı hız sabitleyici olduğunuda söyledi ama onuda çalıştıramadım.
Cahilliğimi mahsur görün.bu kadar donanımlı bir arabayı ilk defa kullanıyorum.Bu konularda yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler..
 
Öncelikle kendinizi üyelerimiz kısmında tanımak isteriz...Araçın kitapcığı var ise o size özellikler ve donanım bakımından yardımcı olucaktır...
 
Öncelikle hoşgeldin, bu link e tıklayarak kendinizi üyeler kısmında tanıtabilirsiniz.
 
abi saati km sıfırlama çubuğu var saga doğru çevir dakikayı ayarlar. sola doğru çevir saati ayarlar:D
 
Maalesef aracın kitapcığı yok,aldığım galericide donanım konusunda bilgisi yok.ilerleyen günlerde aracın fotolarını koymaya çalışacağğım.Araçla ilgili ilk izlenimim,toledodan önce 5 arabam oldu ama toledoya binene kadar ben araba kullanmamışım onu anladım:) Birde şu donanımlarını kullanmayı öğrensem daha güzel olacak.
 
sağol alperen hiç aklıma gelmemişti yarın ilk işim onu deneyeceğim.Birde ben rastgele kurcalarken saat ekranında yakıt tüketimi çıkmıştı.ama nasıl yaptığımı bilmiyorum.Onu nasıl yapıyoruz bilgin varmı.
 
sağol alperen hiç aklıma gelmemişti yarın ilk işim onu deneyeceğim.Birde ben rastgele kurcalarken saat ekranında yakıt tüketimi çıkmıştı.ama nasıl yaptığımı bilmiyorum.Onu nasıl yapıyoruz bilgin varmı.

silecek kolunun ucunda aşagı yukarı tuşları olması lazım araba çalışır vaziyette iken 2 -3 kere bas çıkar zaten abi :D bende karıştırarak buldum herşeyi
 
hız sabitleyiciyi ben de çalıştırmadım önceki sahibi bir şeyler sayıkladı ama yeterince aydınlatamadı beni;)
 
sağol alperen dediğin gibi karıştararak bulacağız birçok şeyi.Millete hava atıyorum hız sabitleyici var diye ama Allahtan kimse demedi göster bakalım diye şimdiye kadar:)
 
Geri
Üst Alt