Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2001 Seat Toledo 1.6 Stella 120.000 km de 17.000 tL ? Yardım Lütfen!

zLkf

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Mar 2012
Mesajlar
11
Yaş
34
ArkadaşLar araba aLmayı düşünüyoruz. 2001 Seat ToLedo 1.6 Stella.araç 120 bin'de.Araç sahibi 17.000 tL istiyor.bu para çok mu yoksa piyasası bu mu? aracı ustaya göstermişLer arabanın durumu iyiymiş.Sizin fikrinizi alabilir miyim.Aracı kullanan kişiler ne diyor bu konuda veya bilgisi olan.
 
Araç çok çok temizse iyi, ama Stella tatmin eder mi etmez mi iyi düşünün...
 
Araç çok çok temizse iyi, ama Stella tatmin eder mi etmez mi iyi düşünün...

Valla aracı ustaya götürmüşler ben kayseri'de okul okuduğumdan aracı görme imkanım olmadı.Usta aracın motoru için iyi durumda demiş.Araçta yol bilgisayarı,4 cam elektrikli,Lpg'li vs özellikleri var.Ayrıca bir otomotivci tanıdık var 2004 ibiza tdi araç varmış aracı görmedik henüz ama temiz diyormuş.zaten tanıdık yan çizmesi olanaksız.16.000 tL demiş ama pazarLık yaparız demiş 15.000-14.750 arası alabiliriz.Hangisi daha iyi acaba.arabayı uzun zaman kullanmayı düşündüğümüzden karar veremedik.kullananlar varsa düşüncelerini paylaşabilirlerse sevinirim.
 
Ibiza TDI' da kilometre düşükse kesinlikle İbiza TDI :) En azından yakıtı ve gidişi üzmez... Toledo'da 4 cam elektronik olmayan yok zaten, fark airbag sayısı, dijital klima, sis farı ve jant farkından ibaret.
 
kayseri piyasasına göre fiyat güzel tabi aracın durumuda temiz ise
 
Geri
Üst Alt