Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2001 ibiza cupra r arıyorum

evet edirnedeki bayazı aldık araç tamamen orjinal şuanda yapım aşamasında:)
 
hayırlı olsun,o cordoba sx ı cok merak edıyordum fıyatı da cok makuldu,durumu nasıldı arabanın ılk almaya gıdıldıgınde eksıkler nelerdı ?
 
Arabayı 13 bine aldım 2004 ten beri yapılmayan fenni muayene bana kaçtı,aracın tamamen hatasız ve orjınal oluşu ve ekstradan 73 bin km de oluşu beni almaya yönlendiren neden oldu,Edirne'de yediğim ciğerin ve kıymalı böreğin tadı apayrı bir güzellikti.Berkem le birlikte aracı tamamen yenileme sürecine geçtiğimiz akşam hayırlısıyla başladık..Yakında birkaç foto eklerim..;)
 
Hayırlı olsun valla o paraya gerçekten projelik bir alet aldınız. Merakla takip edicem bu konuyu :)
 
hayırlı olsun serkan abı,motor konusunda proje varsa cokca sey yazar cızerım onun dısında pasta cıla,raceland coılover ıle yere vermece b de arkalara spacer taktın mı miss:)
 
Şuna inanın ki araba o kadar temiz ki adam 15 dese 15 te verecektim gördükten sonra,proje derken benim modifiye gibi sapıklıklarım yok yani abartı derecesine acayip karşıyımdır,aracı alırım orjınal haline getiririm fabrika çıkışı gibi olur o şekilde binerim daha sonra da sıkılınca yeni sahibine emanet ederim :)
 
Senden bolca öneri bekliyorum o halde:)
 
Pazar günü güzelce yıkarız sonra fotolarız Can ,bu arada jantları boyatmam gerek ufak tefek çizikler var acaba orjınal değil de beyaza mı boyatsam diye düşünüyorum ,sizce ?????:cool:
 
Geri
Üst Alt