Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2000-2004 arası leon almayı düşünüyorum. fikirleriniz.

ozersin85

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eyl 2013
Mesajlar
18
Yaş
38
arkadaslar hepinize selam olsun.aranıza yeni katıldım. devlet memuruyum. seat leon ya da tolede almayı düşünüyorum.düşünceleriniz önerileriniz araba hakkında görüşlerini bekliyorum.
 
Öncelikle hoşgeldiniz, güzel seçim, MK1 efsanedir. Lakin umarım temizini bulabilirsiniz. Bütçeniz 22-23 var mı?
 
evet butcem tamda 22 -23 ama ilk defa araba alcam nelere dikkat etmem gerekiyor aceba ? bu arabalara özel olarak nelere dikkat etmem gereken yerler var mı ?
 
Forumu özellikle MK1 kısmını kurcalarsanız yeterince bilgi sahibi olabilirsiniz. Ki öyle kronik sorunları olan araçlar değildir. Naçizane tavsiyem, aracı uzun zamandır kullanan ve temiz bakmış birinden almanız olacak asla bir galeriden değil. Biraz sabırlı, dip köşe arama sayesinde temiz bir araç düşürebilirsiniz. Gerçi Sivas'ta Leon'lar ne alemde yoğun bilemiyorum.

Bir de o parayı verecekseniz 2000-2001'lerde signo, 2003-2005 arasında signo plus'lara bakmanızı tavsiye ederim. Stella ve spirit modelleri hoşunuza gitmeyebilir. Mesela, 2001 model Leon alacaksınız ve aynaları elle ayarlayacaksınız eğer stella alırsanız...
 
zaten bakarken signo ve sıngo plaslara bakıyorum.ama bir turlu karar veremiyorum. kiminin km yasına göre fazla kiminin boyası cok kimi temiz ama fiyatı baya pahalı. bakalım ne olcak.

birde sivasda fazla yok leon. ama kayseride baya cok oradan baıyorum genelde.
 
Mk1 candır. Bana göre en güzel leondur. Daha konforludur. Tam 6 sene bindim, evet piyasası çok fazla birde düşük km ve temiz bulmak zor. Bol şanslar. çok fazla para vermeyin ama
 
ismail kardeşim bu 6 senelik leon maceranızda ne sorunlarla karsılaştınız?ya da önerileriniz var mı ?
 
Aracın ikinci sahibiydim. 20 binde aldım 90 binde sattım. İnanın bana hiç sorun yaşamadım, sadece yıllık bakımlarını yaptırdım onlarıda özel serviste yaptırdım...sıfır aldığım makyajlı kasada bile sorunla karşılaştım ama eskisinde hiç problem görmedim...
 
Merhaba,
2006 yılından 2012 haziran başına kadar Bcb kodlu mk-2 toledo kullandım.Üzerinde orjinal cupra-r parçaları mevcuttu.
Şu an keşke satmasamıydım diye düşünüyorum.....

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

Ne tarz bilgi istiyorsan özelden telefonunu yaz seni arayayım.Buraya yazarak cok faydalı olamayız.Telefonda bilgi almak istediğin noktalrda daha fazla yardımcı olurum.
 
Geri
Üst Alt