Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

20 yıldır kanepe yiyor..

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
ABD’nin TLC televizyon kanalında gösterilen “My Strange Addiction” (Benim Garip Alışkanlığım) adlı programa katılan Adele adındaki genç kadın, yaptıklarıyla görenleri hayrete düşürdü.


20 YILDAN BERİ MİNDER YİYOR/WEB TV

Soyadı açıklanmayan 30 yaşındaki Adele, tam 20 yıldan beri kanepe, yastık ve koltukların iç malzemelerini yediğini anlattı. Dahası, alışkanlığından edindiği takıntı yüzünden, gittiği davetlerde kürk elbiseler giydiğini belirtti.

Adele, minder yeme hastalığının 10 yaşında, anne ve babasının ayrıldığı zaman başladığını söyledi. Stres ve gerginliğin erken yaşta kurbanı olan genç kadın, o yaşında garip bir huy edinerek minderlerin içlerini yemeye başladı.

Bu alışkanlık öyle bir noktaya geldi ki, Adele araba kullanırken bile leblebi yermiş gibi sünger yemeyi saplantı haline getirdi.

Adele’nin anlattıklarından, minder yemeye başladığı günden bu yana yaklaşık 90 kilo minder yediği tamin ediliyor. Bu miktar, yedi kanepe ve iki koltuğu kaplayacak malzemeye eşit.

Genç kadın, alışkanlığının içerdiği sağlık tehdidine rağmen kendisini minder yemekten alıkoyamadığını belirtti. Adele, “Beni hasta edebileceğini biliyorum ama yemekten geri duramıyorum. Gün boyunca ufak parçalar halinde ufaladığım parçaları yiyorum” dedi.

Hürriyet..
 
Bu ne şimdi minder yiyomuş mok yesin daha ilginç olur akıl fakiri.....
 
fear factor yarışmasındakilerinin yanında gayet normalmiş gibi görüyorum :)
 
ben bu konuyu acmadan once soyle bı sey dusundum adam belescının tekı yırmı yıldır o kutlama senın bu kutlama benım gıdıp gelıyor kanepe adı altındakı enteresan ıkramlardan yıyor!!! ama kanepenın kendısı cıktı
 
Geri
Üst Alt