Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

20" jant

aybarsdnr

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
2,680
Yaş
35
Leon una hiç 20" jant takan biliyor musunuz? çok beğendiğim bir modelin 20" ini uygun fiyata buldum..sizce bu biraz kumar oynamak mı olur yoksa zararı çok olmaz mı ?
 
1.6 için bilmem de 1.4 Tsi takan bi tanıdığım vardı sürekli jant eğdiğini biliorum. Ön takımı yorma konusunda bi fikrim yok ama. Resmini de buldum bakmak istersen
2122.jpg
 
Ben gördüm Aybarscım, hatta fotoda aldım bulursam eklerim. Sahibiylede konuşmuştum, jant lastik satıyor öylesine takmış ama sürekli kullanılmaz çok yoruyor ön takımı rahatsız dedi.

1.6 için 20 extreme gerçekten, ne kadar büyük jant sevsemde tavsiye etmem. 19" tamamdır :D Sen ne beğendiğini söyle bi bakalım 19" vardır belki.
 
20 " jant takınca lastik ölçüsü ne olacak??
 
Aybars tr de 20 ile gizmek tam bir kumar balon ve egilmelere hazirlikli olacaksin ve bi tanidigim astra 1.6 ya takmisti aracta hissedilir derecede hantallik olutu v venzin tuketimide artiyor
 
aybars 18" cupra jantı ile bile 1.6da hissedilir bir fark oluşurken 20" bence delilik olur...
bir de her hafta z rotları bozacaksın ayda bir 70 tl kaçacak aralarına =) gerek yok... 19" kafi ama yine 1.6 ya fazla bile..
1.4 tsi im olsa düşünmeden 19" takardım da 1.6ya fazla gelir.
 
Geri
Üst Alt