Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2. EL TEMİZ GİYSİLERİ İHTİYACI OLANLARA ULAŞTIRALIM!

ULU

Kayıtlı Üye
Katılım
26 May 2014
Mesajlar
2,525
Yaş
42
Dostlar, evdeki giyilmeyen tüm giysileri paketledim, %95 oranında sorunsuz ve tertemizdir, ayıplı giyim eşyası olmamakla beraber çoğunlukla kışlık giysiler mevcuttur, ulaştırabileceğim yer varsa bildiğiniz tanıdığınız tarafımdan teslim edilecektir, aksinde belediyenin belirttiği bir yere vereceğim.
 
helal reıss guzel dusunce enmantıklısı ıhtıyac sahıbı cıkmazsa beledıyeye teslım etmek
 
Duyarliliginiz icin tesekkur ederiz. Bizim verdigimiz bir kac aile var. Fakat yeni gonderdik. Forum arkadaslarimizdan verecek birileri cikmazsa. Bi caresine bakariz.
 
Güzel takdire şayan bi davranış...bu guzel hareketinizden ötürü kutlarım...
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Celo
@ULU Abi belediyeye vermeyin elden teslim edelim ben geçen ışıklarda suriyeli birine verdim

Daha önce belediyeye verdim ama adamlar belediye ikinci el giyim mazası açmışlar 5_10tl ye satıyorlar. Çöp hariç belediyeye birşey vermem

kurye ile elden teslime verildi
 
belediyeye kesinlikle vermeyin, hiç kimseyi bulamasanız en kötü çöp konteynerinin yanına temiz sarılı bir şekilde bırakın ben çoğu kez öyle yapıyorum karton metal vs toplayan kardeşlerimiz değerlendirir mutlaka. onlar alıp giymeden satsa bile helaldir belediyeden iyidir.
[doublepost=1445962883,1445962753][/doublepost]Yanlız başlık çok güzel oldu abi ya aklınla bin yaşa, sabitlense aslında çok şugar olur.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Celo
benımde kirli çamaşırlarım var 3 cuval cıkar tahmınım :D suriyeli harici bişi işe yaramaz.belediyeye verirseniz belediye gider işcilere dağıtır :)
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: Celo
Abiler bizim burada aile var ihtiyaçlarında var. 2 genç anne baba ve 1 yasında Bebek. Yasları 25-26 bay bayan genç 55-60 anne baba 1 yasında torun. Bunların ihtiyacını görecek bir kac takım kıyafet varsa bana gönderebilrisiniz ben teslim ederim.. Çok güzel be duyarlı davranış büyüksün Murat abi


️ Aşk-ı Şehir Eskişehir
 
Geri
Üst Alt