Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2 adet kış lastiği ile kışı geçirmek.

NiceNick

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Mar 2019
Mesajlar
22
Yaş
33
Merhabalar ben yarışmaya Kayseri den katılıyorum. Bütçem çok el vermediği için 2 adet 205 55 r16 lastik aldım. Seat mk2 1.2 arabam var. Daha önce arka çekişli araba kullandığım icin 4 kışlık lastik şart oluyordu. Sizce bu leonda 2 lastik kurtarır mı? Sürüş icin tavsiyeleriniz var mi? Araba göt atmaz diye umuyorum şuan :)

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Üstadım mutlaka ön arka ayırt etmeden değiştir. Kayseride havası yumuşak bir yer değil orada yaşayanlar daha iyi bilgilendirir ama, araçta güvenlik olarak en önemli şeylerden birisi lastikler. Gecen yil arkadaşım bu yüzden takla attı. Çiseleyen yağmurda düz yolda ufaktan frene dokununca araç kıç atmış ve toplayamamış. Çok şükür birşey olmadı ama araba perte çıktı tabiki... Bence öncelik bütçesini bu işe ayır üstadım can herşeyden önemlidir.
 
Merhabalar

Şimdi lastik alırken araca degil de kendimize ayakkabı alıyor olarak değerlendirelim kıs geldi sağ ayağıma bot alayım sola da sonra alırım ne de olsa sağ iyidir gibi düşünmüyoruz araca da akarken aslında böyle düşünmek lazım
Araç önden ceker yada arkadan iter olsun anı frenleme mesafesine illaki etki edecektir en iyi ihtimalle allah göstermesin önü frenleseniz bile arka kaymaya başlayacaktır bu riski almaya değeceğini sanmıyorum farklı tip iki lastik kullanmaktan kaçının derim ben alacak gücünüz yok ise 4ude yaz olarak kalsın derim


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt