Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2.0 TFSI Nasıl?

ekarakurt

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
98
Yaş
37
Arkadaşlar Merhaba,

2.0 TDI Leon arıyorum ama temiz bişey bulamadım henüz. Sizce 2.0 TFSI nasıldır? Piyasası nasıl satmak istesem hemen satılır mı? Yakıt olarak nasıldır km de yaklaşık ne yakar? Tecrübelerinizle beni yönlendirirseniz çok sevinirim.

Teşekkürlerimle,
 
180 likmi 211 likmi 240likmi hangisi?

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
2.elde satışını hemen zor bulursunuz,performans olarak tartışılmaz yakıt olarak şehir içinde 16-17 lt yakarsınız (istanbul)
 
Bu tarz araçları meraklıları alır. Satmak zor olur ama içinizde kalacağına 3-5 ucuza satarsınız keyfini sürmüş olursunuz.
 
Zaten fiyatlari tabanlarda dolasiyor 30-35 lira arasinda dolaniyor temizini bulmak zor cok da satilmadi bu arac parmak sayisi kadar var ama kronik bir sorunu yok donanim olarak zaten sportup olarak gecior sikistirirsan 15-16 ama normal gezersenizde 9 larda gezer

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Geri
Üst Alt