Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1999 cordoba sxe rampa (baskı balata) sorunu acil lütfen

rmznbg

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Kas 2013
Mesajlar
13
Yaş
39
arkadaslar aranıza yeni katıldım merhaba öncelikle. dün 99 model cordoba sxe aldım (lpg). computest e girdi araba 102 beygirlik sanırım bu araclar ve 91 beygirin hala yaşadığını söyledi cihaz. motorun görüntüsü de o sinyalleri veriyor. testteki arkadaş baskı balatalar bitmeye yakın dedi. yakın zamandqa değiştirmelisin bunu dedi. adananın ilçesinde yaaşadığım ve öğretmen olduğum için bir sonraki gelişimde ( 1-2 hafta içinde) yaptırayım dedim ve çalıştığım ilçeye geldim. burası da dağ bayır sürekli tırmanışlar var.

arabada 4 kişi varken (bagaj boş) en bitik arabaların bile rahatlıkla çıktığı rampada benim araba 1. viteste çıkamadı. aşağıya indim tekrar yüklendim 1. viteste araba çıldırırcasına bağırarak çok yavaş çıktı (benzine aldığımda da aynı durum) orada yakasım geldi arabayı. her neyse arabanın verdiği tepki şu şekilde idi. düz yolda 40km/s te 3.vitesi, 60km/s 4. vitesi, 4. vites te 80 km hızda devir 3000 i geçiyor 5. vitesi istiyor. rampayı biraz görünce devir anında (araba viteste değil de boştaymış gibi ve bazen düz yolda da aynı durumu yaptı) 5-6 bin devire atıveriyor gaz kesip hemen tekrar basınca kavrıyor ama boğulup kalıyor yolda. baskı balatayı halledersem bu sorun ortadan kalkar mı acaba? ya da baska ne problemi olabilir? adana da baskı balatayı nereden bulabilirim buna uygun ve hangi marka sizce.
 
lütfen önce forum kuralları gereği kendinizi Üyelerimiz bölümünde tanıtınız.
 
öncelikle aracın hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.keşke söylediğinde değiştirseydin baskı balatayı aynı olay benim başıma gelmişti sorun baskı balatadan kaynaklanıyor devir saati 3000-4000 araba 40-60 ile gidiyor.LUK marka genelde kullanılıyor bizim araçlarda.
 
çok teşekkürler iyi dileklerin için. herkes için kazasız ve belasız günler olsun.
söylediğim gibi memur olunca afedersiniz lavabo ihtiyacınız bile planlı oluyor. plan dışına çıkamıyorsunuz. neyse inşallah o sorun sadece baskı balatadandır (ne de olsa biliyorduk alırken o sorunu) başka birşey çıkmasın da
 
Geri
Üst Alt