Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1993 İbiza gti için baskı balata takımı..

cihatdag01

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Mar 2011
Mesajlar
12
Yaş
32
selamlar arkadaşlar..1993 model ibiza gti aldım..ufak tefek sorunlar (sağ kapı camının açılmaması, sol kapı merkezi kilitin çalışmaması, ön teker civarı ses gelmesi,ve iç kısımda ufak tefek şeyler) vardı..onları halletsin diye ustaya bıraktım arabayı, baskı balatada sorun var gibi görünüyordu, ona da bir bak dedim..demez olaydım..varmış gerçektende ve değişmesi gerekiyormuş...neyse araştırdık ettik ama mersinde doğru dürüst anlayan bilen yok..1.4 mü, 1.6 mı 1.9 dizelmi diyorlar, motor no veriyorum yok bundan diyorlar, kimisi bu model birtek 1993te üretilmiş diyor, kimisi arama bulamazsın diyor(bildiğinden değil eminim)..golf motoru bu diyorum, haaa diyorlar ama nafile...istanbulda buldum, o da 280 tl fiyat çekti, pazarlık mazarlık 240 a bıraktı...
bu fiyat doğrumudur, yoksa az bulunan bir arabam olduğu için keklemeye mi çalışıyorlar...
yardımcı olursanız sevinirim..hepinize şimdiden teşekkürler...
 
Öncelikle merhaba bende mersinde oturuyorum ve sanayi tamamen ölü varsa yoksa şahin , doğan işcilik zaten berbat koskoca mersinde 5 usta çıkmaz onun için diğer şehirlerdeki arkadaşlırımızdan bilgi alırsan senin için en iyisi olacaktır fikir edinmen açısından.
 
teşekürler ilgine..zaten amcam yenicede nissan serviste formen, arabayı geçen akşam gelip aldı, o ayarlayacak herşeyi..bakım ve değişmesi gereken ne varsa halledecek...
 
o zaman düşeş olmuş senin için :)
 
240 lıra baskı balata ıcın normal ozellıkle 93 model motor ıcın bunu bulmansa nımet zaten
 
Benim anlamadığım şu..Yaptığım araştırmalara göre 1993 model ibiza GTİ motoru, 1993 yılından 1997 yılına kadar ibizada, golfte kullanılmış..Dolayısıyla, şanzıman, baskı balata ve birçok motor parçası golf ile aynı..Ame nedense, bilende yok anlayanda....yada benim kaçırdığım noktalar var..onu çözemedim daha..
 
Geri
Üst Alt